Hvordan Vertellis blev til

Fra simple (håndskrevne) kort til succes

Det første spil blev spillet med håndskrevne kort.

Efter en masse positiv respons fra venner og familie, besluttede vi os for at starte en indsamlingskampagne for at kunne gøre spillet tilgængeligt at købe online. Indenfor blot et par måneder var vores spil udsolgt. og vi kæmpede med at møde den store efterspørgsel. Siden da er spillet blevet en essentiel del af mange højtidsmiddage i Holland!

Denne succes fik os til at tænke: Hvor skønt ville det ikke være hvis det blev muligt at få fingrene i Vertellis i Danmark?, hvor befolkningen går op i hygge og er et af de lykkeligste folkefærd vi har i verden?!

Dette spørgsmål motiverede os til at få det til at ske!

Vores vision er at bringe mennesker sammen på et tidspunkt, hvor de ser ud til at være distraheret af teknologi, falske nyheder, og præstationer. Vertellis teamet håber på at få en positiv indflydelse i verden ved at facilitere smukke samtaler og ved at skabe mere tid offline!

Tager vores passion alvorligt

Hvad der startede som et passioneret projekt, er nu vokset til at være en passioneret forretning. Som forretning, har vi nu virkelig mulighed for at komme nærmere vores vision om at gøre verden en smule bedre.

Spørgsmål eller forslag?

Som en del af vores værdier rækker vi ud til dig – vores kunde! Har du nogle forslag, spørgsmål eller overordnede bemærkninger? Så vil vi elske at høre fra dig! Vi elsker at komme i kontakt med vores fans.

Du kan kontakte os på hello@vertellis.dk

 

Hvordan det er lavet

Design

Mindfulness, kommunikation, og fællesskab udgør et kompakt og behageligt design. Mange spil kommer i for store bokse, derfor har vi valgt at give dig et nemt transportabelt, æstetisk og glædeligt spil, der vil have en stor indvirkning på jer omkring bordet!

Et lille fact

Det allerførste spil var lavet med håndskrevne kort. Efter en enorm positiv respons fra venner og familie, besluttede vi os for at masseproducere spillet og gøre det muligt at købe det online. Indenfor bare få måneder, solgte vi over 25.000 eksemplarer i Holland alene. Nu er det tid til at gøre det muligt at spille Vertellis i Danmark.

Alle materialerne, der er gjort brug af til at lave Vertellis, er ansvarligt indkøbt.

Vores baggrund

Vertellis er et Hollandsk brand grundlagt af tre venner: Bart, Liz og Lars, der er i slutningen af tyverne. Alle tre deler de en passion for konstant personlig udvikling. Denne passion, og deres professionelle erfaringer med Team management, konsulent arbejde og psykologi, er vævet ind i Vertellis. Ethvert spørgsmål er omhyggeligt formuleret og testet af for at sikre, at det bringer de rette følelser og tanker frem – der leder til meningsfulde samtaler.

Mød holdet

Lars Blokdijk

Entreprenør hele vejen igennem, med en passion for at rejse og personlig udvikling. Også grundlægger af: Coworkparadise.

BART KLOOSTERHUIS

Coach for forskellige psykologiske emner og top performer. Også kendt for hans arbejde på: the Dutch Rebel.

LIZETTE ZEEMAN

Plejede at arbejde for bankindustrien, men er nu mere optaget og interesseret I den minimalistiske livsstil. Det skriver hun om på: Minimaliz.

Om teamet bag Vertellis

Team Vertellis

Vertellis er et Hollandsk brand grundlagt af tre venner: Bart, Liz og Lars, der er i slutningen af tyverne.

Vores vision!

Vi har ikke bare én vision; vi har en plan, der er den primære drivkraft bag alle vores beslutninger. Vores vision er at styrke fællesskab ved at opfordre til gode samtaler og tid sammen offline i én digitalt forbundet og tempofyldt verden.

Måden vi arbejder på!

Hos Vertellis, arbejder vi en smule anderledes end “normalt” Vi arbejder imens vi rejser, hvilket betyder at arbejde og sjov altid går hånd i hånd. For at bruge en moderne term, kan vi beskrives som “digitale nomader”. Hvorom alting er, den største forskel på os og typiske digitale nomader er, at vi ikke arbejder for at fastholde en livsstil, vi vil hellere skabe en livsstil, der bringer det bedste frem i os, dermed Vertellis. Det at arbejde på forskellige lokationer giver os på samme tid mulighed for at være mere kreative, finde nye vinkler til livets spørgsmål og nyde livet.

Social ansvarlighed og en personlig tilgang til kundeservice er vigtige aspekter af, hvad vi gerne vil have Vertellis til at repræsentere.

Teknologien gør det hele muligt—og vi er enormt taknemmelige for det—men til tider må du afskærme dig fra omverdenen og istedet fokusere på de mennesker som du holder af. For i disse øjeblikke, finder man Vertellis.

Tak for besøget!

Vi sætter stor pris på din interesse i Vertellis. Forhåbentligt, forlader du hjemmesiden inspireret og klar til at komme tættere på dem som du holder af. 

Hvis du er enig i vores vision, så kan vi sammen hjælpe hinanden med at skabe smukke samtaler og gøre verden en smule bedre.

Kontakt os

Vertellis B.V. Velserdijk 4 1981AA Velsen- Zuid KvK: 67375782