Arbejder sammen om at bringe folk tættere på hinanden

Vertellis visionen

Vores vision er at styrke nærværet ved at inspirere til gode og meningsfulde samtaler, samt tid offline i én digital og tempofyldt verden

For at opnå denne vision vil vi gerne nå ud til så mange mennesker som muligt, og vi er bedre sammen! 

En af de vigtigste grunde, der fik os til at starte produktionen af Vertellis er, at vi gerne ville give vores familier og venner muligheden for at opleve den slags aften vi havde, da vi første gang spillede. Vi arbejder nu hårdt på at dele vores historie og spillene. 

Vi vil elske at få din hjælp til at hjælpe os med at komme vores mission til livs! Det er derfor vi har startet vores affiliate program for at give ægte Vertellis fans muligheden for at hjælpe os, samt få noget til gengæld – det er win-win!

Hvor fantastisk vil det ikke være at arbejde sammen på at styrke nærværet rundt om i verden?!

Vertellis Partnere

Når du bliver en partner af Vertellis og promoverer spillet i dit netværk, så får du ikke kun bredt spillet ud for at fuldføre vores mission, men du vil også modtage 20% i provision

Vertellis resulterer i mere kærlighed og styrker nærværet blandt hinanden, og vi tror på at et samarbejde også kan styrke andre brands, der arbejder sammen.

For hvem?

For alle, der ser dem selv som en fan af Vertellis, med en hjemmeside, blog, mailliste eller andre sociale medier og som gerne vil hjælpe med at sprede kærligheden!

Hvordan virker det?

Der er to muligheder:

  • Hvis du har færre end 10.000 følgere/kontakter og gerne vil sprede ordet i dit netværk, så sender vi dig alt den Vertellis information som du har brug for for at promovere Vertellis på en stilfuld måde. Vi vil også gerne give dit et unikt link, som du bruge på din webshop, og som giver os mulighed for at tracke vores ordrer (og provisionen selvfølgelig).
  • Hvis du har mere end 10.000 følgere/kontakter, så vil vi give dig ovenstående og en koordineret lancering. Dette betyder, at vi aktivt vil brainstorme dig med mulighederne. Ægte samarbejde mellem dit brand og Vertellis!

Ved begge scenarier, vil du modtage den påkrævede information til at gøre lanceringen succesfuld

Betaling 

Provisionen er 20% af de solgte produkter og vil blive udbetalt på månedlig basis. Der er påkrævet en minimums provision til udbetaling på 300kr. Hvis du er under 300kr, vil beløbet overgå til næste måned og du vil få dem udbetalt, når du når 300kr. Du vil have adgang til dit partner-instrumentbræt, hvilket vil give dig mulighed for at holde øje med din optjente provision.

Eksempel:
Lad os sige, at du sælger 100 eksemplarer. Prisen pr. spil er 150kr, hvilket betyder, at din provision lyder på 1500kr!
Extra Eksempler:
250 eksemplarer solgt = 7.500kr
500 eksemplarer solgt = 15.000kr
1,000 eksemplarer solgt = 30.000kr

Ifølge vores research ligger den typiske provision på 5% og 8% – godt, at Vertellis ikke er typisk! 

For fællesskabet i hele verden! 

Already Registered? Click Here to Log in

Already Registered? Click Here to Log in

som set på

Tak for besøget! 

Vi sætter stor pris på din interesse i Vertellis. Forhåbentligt, forlader du hjemmesiden inspireret og klar til at komme tættere på dem som du holder af.

Hvis du er enig i vores mission, så kan vi sammen hjælpe hinanden med at skabe smukke samtaler og gøre verden en smule bedre.

Let’s connect

Email: hello@vertellis.com

Vertellis LLC