Ofte
stillede
spørgsmål

Har du et spørgsmål til os?

For at stille den bedste og hurtigste support til rådighed har vi svaret på 95 procent af de oftest stillede spørgsmål. Ser du ikke dit spørgsmål her – venligst kontakt os!

Bestillinger

Hvorfor kan mit spil - Vertellis, være forsinket?

Normalt, vil det tage imellem 4 og 6 arbejdsdage før dit eksemplar ankommer. Hvis det ikke er tilfældet, så tag kontakt til os på Facebook eller via hello@vertellis.dk så vil vi tjekke status på din pakke.

Imens vi kigger på, hvad der måske er sket, så tjek venligst din bekræftigelse via email og bekræft, at det er den rigtige email, der er opgivet.

Jeg vil gerne give Vertellis som en gave...

Intet problem! I stedet for at oplyse din egen leveringsadresse så oplyser du adressen på den person du vil give gaven til.

Selvom vi i øjeblikket ikke stiller gaveindpakning til rådighed, er boksen, der indeholder spillet smuk og helt sikkert en gave værd!

Returneringer

Hvordan kan jeg returnere mit spil?

Vi er kede af at høre, at du gerne vil returnere dit eksemplar! Fortæl os det indenfor 14 dage efter dit køb. Du kan returnere spillet – dog vil du selv skulle betale for fragten.

Efter at have modtaget dit eksemplar af Vertellis, så giv os besked indenfor 14 dage, hvorvidt du vil returnere eller erstatte dit eksemplar. Du kan gøre dette ved at sende os en email på: hello@vertellis.dkVær opmærksom på, at du skal huske at inkludere dit ordrenummer i mailen.

Når du har informeret os, at du ønsker at returnere spillet indenfor de 14 dage, har du yderligere 14 dage til at returnere spillet til os. Venligst gem kvitteringen af din returnering, så vi kan holde styr på ordren og dermed undgå problemer med tilbagesendelsen. 

Hvis det er muligt, skal spillet returneres i sin originale emballage. Når du returnerer spillet er det vigtigt, at du sender din faktura med, så vi kan identificere din returnering. Hvis du ikke har fakturaen kan du sende et stykke papir med, hvor du skriver dit navn og dit ordrenummer.

Så snart vi har modtaget eksemplaret i god behold, refunderer vi pengene for spillet.

Returneringer kan sendes til følgende adresse:

Printing Partners
t.a.v. Vertellis
Edisonstraat 65, 7006 RB
Doetinchem

Jeg er ikke fan af spillet - hvad nu?

Vi er kede af at høre, at Vertellis ikke var som du forventede!

Du har 14 dage fra det øjeblik, hvor du modtager spillet til, at du giver os besked om, at du gerne vil returnere spillet til os. Du kan returnere spillet. Dog vil du selv skulle betale for fragten.

Så snart vi har modtaget eksemplaret i god stand, refunderer vi dine penge for spillet.

Returneringer kan sendes til følgende adresse:

Printing Partners
t.a.v. Vertellis
Edisonstraat 65, 7006 RB
Doetinchem

Betalings -information

Kan jeg finde jer i butikker?

Nej, ikke endnu.

For at sikre prisen, samt garantere kvaliteten af spillet gør vi det lige nu kun muligt at købe spillet igennem vores hjemmeside. Desuden vil vi gerne holde kontakten med vores kunder og få jeres feedback, for fortsat at kunne udvikle og forbedre vores spil.

Hvis du har nogle forslag til dette, så skal du være velkommen til at kontakte hello@vertellis.dk

Er det sikkert at bestille online?

Ja! Vi lagrer ikke nogle af din betalingsinformationer, og alt betalingstrafik er behandlet af din betalingstjenesteudbyder. Vi vil aldrig dele nogle af dine personlige informationer.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

Du kan benytte dig af stort set alle kreditkort. Foruden dem, er der nogle specifikke muligheder for dit land.

vertellis for forretning

Hvad hvis jeg vil bestille mere end 100 eksemplarer?

Fantastisk, at du ønsker sådan en stor bestilling. Du kan kontakte hello@vertellis.dk for evt. bestllingsrabat. Hvis du står og mangler en gave i sidste sekund, så er du velkommen til at bestille først, så finder vi ud af rabatten bagefter.

Kan jeg betale ved levering?

Lige nu stiller vi ikke denne mulighed til rådighed.

Vertellis passer perfekt til min hjemmeside eller butik! Kan jeg sælge Vertellis?

Vertellis har et partner program, hvor hjemmeside ejere og andre med indflydelse kan hjælpe med at sprede Vertellis visionen.  Klik her, for at lære mere om denne mulighed. 

om vertellis

Hvem er team Vertellis?

Bart, Lars og Liz – de oprindelige grundlæggere af Vertellis. For nyligt er Christina blevet en del af holdet for at bringe Vertellis til Danmark.

Spillet blev grundlagt på en kold og dyster december dag, med målet om at genfinde sin familie og sine venner ved den kommende julemiddag. Målet var at høre historier fra de nærmeste, dele minder, der ellers måske var gået tabt. Dette blev gennemført ved at stille spørgsmål omkring det forgangne år, og det følgende år.

Vores vision er at styrke nærværet og bringe folk tættere på hinanden.

I er fantastiske! Ansætter I folk?

Tak Vi leder altid efter flere muligheder for at udbrede vores vision, og nye team medlemmer er en essentiel del af denne vækst. Du kan sende en mail til hello@vertellis.dk og lad os vide hvem du er og hvorfor du vil være en del af vores team.

Note: vi er mere interesserede i din livsfilosofi end dit finpudsede CV.

Jeg har en god ide til Vertellis - hvordan kan jeg få fat på jer?

Vi er altid åbne over for nye ideer og foreslag! Send os en mail på hello@vertellis.dk. Vi ser frem til at modtage din mail!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du kan altid få fat på os på Facebook

Send os en privat besked på vores Facebook, og så forsøger vi at svare ASAP. Ingen Facebook? Godt for dig! Du kan sende os en email på adressen nedenfor.

Tak for besøget!

Vi sætter stor pris på din interesse i Vertellis. Forhåbentligt, forlader du hjemmesiden inspireret og klar til at komme tættere på dem som du holder af. 

Hvis du er enig i vores vision, så kan vi sammen hjælpe hinanden med at skabe smukke samtaler og gøre verden en smule bedre.

Kontakt os

Vertellis B.V. Velserdijk 4 1981AA Velsen- Zuid KvK: 67375782