Forsendelse

Alle vores ordre bliver sendt indenfor den første hverdag fra bestillingsdatoen.  Leveringstiden afhænger af adressen for leveringen, men det tager normalt 5-10 hverdage at leverer til Danmark. Pakkerne bliver sendt fra Holland, og der følger et trackingnummer med.

Vær opmærksom på at forsendelsen ikke er inkluderet i prisen. Prisen for Standard Shipping er 35 kr. GRATIS fragt på alle ordrer over 320 kr.

Hvornår skal jeg returnere mit eksemplar?

Er du utilfreds med dit eksemplar af Vertellis? Så giv os besked indenfor 14 dage om, at du gerne vil returnere det ubrugte spil. Den 14 dages periode starter, når du modtager spillet. Hvis du har bestilt mere end ét spil eller forskellige produkter, starter de 14 dage først, når du har modtaget det sidste produkt. Venligst håndter alle produkter med forsigtighed i løbet af denne periode.

Var produktet skadet, da du modtog det? Så giv os endelig besked indenfor 14 dage, så vil vi med glæde erstatte det, og sende dig et nyt eksemplar. Send os en email på hello@vertellis.dk, og så vil vi tage os af det!

Hvordan returnerer jeg spillet?

Efter at have modtaget dit eksemplar af Vertellis, så giv os besked indenfor 14 dage, hvorvidt du vil returnere eller erstatte dit eksemplar. Du kan gøre dette ved at sende os en email på hello@vertellis.dk. Vær opmærksom på, at inkludere dit ordrenummer i mailen.

Når du har informeret os, at du ønsker at returnere produktet indenfor de 14 dage, har du yderligere 14 dage til at returnere det til os. Venligst gem kvitteringen af din returnering, så vi kan holde styr på ordren og dermed undgå problemer med tilbagesendelsen.

Hvis det er muligt, skal spillet returneres i sin originale emballage. Når du returnerer spillet er det vigtigt, at du sender din faktura med, så vi kan identificere din returnering. Hvis du ikke har fakturaen kan du sende et stykke papir med, hvor du skriver dit navn og dit ordrenummer.

Returneringer kan sendes til følgende adresse:

Cocon Print & Fulfilment / Vertellis
Edisonstraat 65
7006 RB DOETINCHEM

Leveringsomkostninger for returnering

Når du returnerer spillet er du ansvarlig for de fragtomkostninger der måtte være i forbindelse med returneringen.

Tilbagebetaling

Hvis ovenstående krav er opfyldt, og produktet er blevet modtaget i ny og ubrugt tilstand, så refunderer vi naturligvis købsprisen.

Varer som ikke har tilbagebetalingsret

Eventuelle varer, der er tilpasset kunden er ikke berettiget til at få refunderet sine penge.

Created on 08/15/2016