Shopping Cart

Et modigt mål skaber en fremragende historie...

Vertellis stræber efter at påvirke måden hvorpå vi som mennesker bruger tid med hinanden i en digital verden.

Tal om en Revolution

i løbet af de næste 5 til 15 år vil en helt MASSE ændre sig i verden. Vi ser det allerede! Teknologien får en større plads i vores liv, skærmtid slår kvalitetstid, og at være 'travl' er vigtigere end selvrefleksion.

Sagen er dog den – hos Vertellis, tror vi afgjort på, at kvalitetstid, offline, sammen med en bedre selvforståelse er en afgørende faktor for at kunne håndtere alle samfundets forandringer på en sund måde. Derfor har vi gjort det til vores mission at have en positiv indflydelse i verden, ved at inspirere til meningsfulde samtaler og give folk adgang til selvrefleksion og personlig udvikling.

Vores produkter er designet til at øge offline øjeblikke, gøre plads til selvrefleksion, og sætte gang i samtaler med de mennesker, der betyder noget for dig. Vil du være en del af revolutionen og inspirere til samhørighed, refleksion og selvbevidsthed i vores digitale tidsalder? Det ville være fantastisk hvis du er med os!

Here’s the thing though – at Vertellis, we firmly believe that quality time offline coupled with a better understanding of oneself is crucial to coping with all this change in a healthy manner. That’s why we’ve made it our mission to make a positive impact in the world by facilitating meaningful conversations and giving people an outlet for self-reflection and development.

Our products are designed to increase offline moments, make space for self-reflection, and spark sincere conversations with people you care about. Want to be part of this revolution to inspire togetherness, reflection, and self-awareness in our digital age? We’d love to have you join us!

Hvordan Vertellis begyndte

Det første Vertellis spil blev lavet en kold vinterdag i december 2015. Vi ville gerne give vores venner og familie en speciel gave. Noget de vil kunne mindes. Det blev et hjemmelavet, håndskrevet kortspil. Det gjorde dog ikke oplevelsen mindre! Spillet skulle motivere til sammenhold, oprigtig opmærksomhed og forståelse i ferietiden.

Den overraskende effekt på succesen fik os til at tænke ud af boksen: Ville det ikke være fantastisk at dele dette med andre og skabe flere mindeværdie øjeblikke? Vi tog chancen og besluttede os for at masseproducere spillet og startede en donationskampage op. Inden for en måned hvade vi over 500 tilhængere og det var dér eventyret begyndte: fra håndskrevne kort til trykkeriet!

Hvad der ellers begyndte som et simpelt kortspil i Holland, er nu udvidet til til adskillige produkter, der er solgt i syv forskellige lande spredt over hele verden...og det stopper ikke der!

NYT: Vertellis’ planer for 2019 & 2020

Motivation

Vi tager selvudvikling til det næste niveau ved an lancere et nyt produkt, der er designet til at hjælpe dig med at blive klog på din unikke psykologi.Dette program giver dig dyb indsigt i hvad der motiverer dig og frustrerer dig, hvorved du har mulighed for at lave positive ændringer i dit liv og blive den absolut bedste version af dig selv!

Glæde

I relation til dette nye psykologi program, planlægger vi også at lancere vores første online lykke kursus. Dette 10-ugers program følger en saglig tilgang og giver dig konkrete værktøjer, som du behøver for at blive lykkeligere, sundere og mere succesfulde (uanset hvad den betegnelse betyder for dig!).

Følelsesmæssig Udvikling

Men vent, der kommer mere! Baseret på forslag fra vores Vertellis tilhængere, er vi også begyndt at arbejde på et nyt samtalekortspil, med fokus på forældre og børns grundværdier og emotioner. Vi er også spændte på at lancere Vertellis KIDS, en unik bog til børn, med formålet at støtte næste generations emotionelle udvikling.