Enhver god historie starter med et frækt og modigt mål...

Vertellis ændrer den måde mennesker connecter i vores digitale samfund.

Den enkle idé der ændrede alt

Da vi - Bart og Liz - meddelte i 2016, at vi ville forlade Amsterdam for at rejse udenlands, tog vores familier det ikke særlig godt.

Derfor, besluttede vi at bruge spørgsmål på håndskrevne kort ved vores julefrokost for at skabe rum for smukke, dybe samtaler. Til vores overraskelse... skete der noget, nærmest magisk.

Der var SÅ meget forståelse, kærlighed, grin og endda tårer. Vi havde aldrig følt os så nært knyttet til hinanden før.

Vi ville gerne dele denne bogstavelige game changer og hjælpe så mange som muligt til at opnå det samme. Det var derfor, vi tog springet og startede en crowdfunding kampagne sammen med vores ven Lars, i håb om at sælge 500 spil. Hvad blev resultatet? Mere end 25.000 mennesker ville have spillet! 

Tingene exploderede efter det. Willem sluttede sig til teamet og vores éne spil i Holland udviklede sig til mange flere produkter, der nu bliver solgt i 7 lande ud over hele kloden… og det slutter ik’ her! 

Hemmeligheden bag vores succes

Hvis du ønsker at skabe kontakt til nogen, er der uendelig mange muligheder. Fra WhatsApp til email, fra sociale medier til de gode gamle telefonopringninger. Men det bliver sværere og sværere at skabe ægte nærvær med hinanden og med sig selv. Og dét er et stort problem! Fordi vi har alle sammen brug for disse dybe, meningsfulde bånd for at tackle den mere og mere hurtigtskiftende digitale verden vi lever i!

Kvalitetstid i stedet for skærmtid, og en bedre forståelse af dig selv, vil hjælpe dig til at leve et lykkeligere og sundere liv. 

Vi er på en mission

At skabe skelsættende produkter der øger samhørigheden og selvrefleksionen, og som giver mulighed for at skabe skønne (offline) minder for livet. Vores produkter inspirerer mennesker ud over hele verden, til at give rum for taknemmelighed og åbne op for ærlige samtaler med de mennesker de holder af.

Vil du være en del af en inspirerende revolution for samhørighed, refleksion og mindfulness i den her digitale verden?

Tilslut dig! Det ville være skønt at have dig med.

Tak for besøget!

Vi værdsætter din interesse i Vertellis. Forhåbentligt, forlader du hjemmesiden med følelsen af, at være blevet inspireret og motiveret til at genoprette forbindelsen med dig selv og dem du elsker. 

Sammen, kan vi være med til at skabe skønne samtaler og gøre verden lidt bedre!