Shopping Cart

Et modigt mål skaber en fremragende historie...

Vertellis stræber efter at påvirke måden hvorpå vi som mennesker kommunikerer med hinanden i en digital verden.

Tal om en Revolution

I løbet af de næste 5 til 15 år vil vi kunne se en helt MASSE forandringer i verden. Vi ser det allerede! Teknologien indtager en større plads i vores liv, skærmtid prioriteres ofte højere end kvalitetstid og dét at være 'travl' er vigtigere end selvrefleksion.

Sagen er dog den, at hos Vertellis tror vi afgjort på, at kvalitetstid sammen offline og større selvindsigt er afgørende faktorer for at kunne håndtere alle samfundets forandringer på en sund måde. Derfor har vi gjort det til vores mission at have en positiv indflydelse i verden, ved at inspirere til meningsfulde samtaler og give folk adgang til selvrefleksion og personlig udvikling.

Vores produkter er designet til at inspirere til flere offline øjeblikke, gøre plads til selvrefleksion, og sætte gang i dybe og sjove samtaler med de mennesker, der betyder mest for dig. Vil du være en del af revolutionen og være med til at inspirere til samhørighed, refleksion og selvbevidsthed i vores digitale tidsalder? Det ville være fantastisk!

Hvordan startede Vertellis?

Det første Vertellis spil blev lavet en kold vinterdag i december 2015. Vi ville gerne give vores venner og familie en speciel gave. Noget de vil kunne mindes. Det blev et hjemmelavet, håndskrevet kortspil. Det gjorde dog ikke oplevelsen mindre! Spillet skulle motivere til sammenhold, oprigtig opmærksomhed og forståelse i ferietiden.

Den overraskende effekt på succesen fik os til at tænke ud af boksen: Ville det ikke være fantastisk at dele dette med andre og skabe flere mindeværdige øjeblikke? Vi tog chancen og besluttede os for at masseproducere spillet og startede en donationskampage op. Inden for en måned havde vi over 500 tilhængere og det var dér eventyret begyndte: fra håndskrevne kort til trykkeriet!

Hvad der ellers begyndte som et simpelt kortspil i Holland, er nu udvidet til adskillige produkter, der er solgt i syv forskellige lande spredt over hele verden...og det stopper ikke der!

NYT: Vertellis’ planer for 2019 & 2020

Motivation

Vi øger fokusset på selvudvikling ved at lancere et nyt produkt, der er udviklet til at hjælpe dig med at få mere indsigt i din unikke psykologi. Dette program giver dig dyb indsigt i hvad der motiverer dig og frustrerer dig, hvorved du har mulighed for at lave positive ændringer i dit liv og blive den absolut bedste version af dig selv!

Glæde

I relation til dette nye psykologi program, lancere vi også vores første online lykke-kursus. Dette 10-ugers program følger en saglig tilgang og giver dig konkrete værktøjer, som du behøver for at blive lykkeligere, sundere og mere succesfuld (uanset hvad succes betyder for dig!).

Følelsesmæssig Udvikling

Men vent - der kommer mere!

Baseret på forslag fra vores Vertellis tilhængere, er vi nu også begyndt at arbejde på et nyt samtalekortspil, med fokus på forældre og børns grundværdier - og følelser. Vi er også spændte på at præsentere Vertellis KIDS. En unik bog til børn, med formålet at støtte næste generations emotionelle udvikling.

Tak for besøget!

Vi sætter stor pris på din interesse i Vertellis. Vi håber, at du føler dig inspireret og motiveret til at skabe en dybere connection og et stærkere bånd til dem du holder af.

Hvis du deler vores vision, så lad os hjælpe hinanden med at skabe meningsfulde samtaler og gøre verden en smule bedre hver dag.