Lav nytårsforsætter, der holder!
Home > all > Lav nytårsforsætter, der holder!
Lignende artikler
4 råd til bedre søvnKan selvrefleksion være cool, hurtigt og simpelt?Sådan øger du koncentrationen når du arbejder hjemmefra
Temaer
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 02/11/2019

6 spørgsmål, der hjælper dig til at lave og opnå dine nytårsforsætter!

Nytårsforsætter.. Enten elsker du dem, eller også hader du dem! Jeg, Bart, er en af dem, der elsker nytårsforsætter, især fordi jeg (i samarbejde med Lars og Liz, mine medstiftere af Vertellis) har fundet ud af, hvordan jeg rent faktisk opnår dem. Bare rolig - jeg skal nok fortælle dig hvordan! Bliv ved med at læse for at finde ud af, hvordan du sætter gang i dine nytårsforsætter, og rent faktisk opnår de ting, du sætter dig for det kommende år.

Hvad undersøgelserne siger... 🤓

Lige til sagen: Undersøgelser viser, at hvis du fortæller dine nytårsforsætter med andre, øger du chancerne for at opnå dem med 65%. Men jeg kan hjælpe dig til endnu bedre chancer…

Hvis dit nytårsforsæt er bestemt ud fra en specifik betingelse, såsom et væddemål eller at du deler dit forløb med andre, øges dine chancer for succes til… 95%! Ja, du læste helt rigtigt.*

Jeg skal nok lade være med at komme med en lang intro, for at understrege min pointe (jeg ved godt, din tid er knap!).

Lad os i stedet fokusere på det store spørgsmål:

Hvordan kan denne data hjælpe til, at du opnår dine nytårsforsætter?

For det første, hvis du er hoppet med på bølgen om at lave et nytårsforsæt - super sejt! Men, som du sikkert ved, er det ikke nok bare at lave nytårsforsætter.. Undersøgelser viser faktisk, at kun 8% af mennesker holder deres nytårsforsæt.**

Men… sådan behøver det ikke at være! Hvis du deler dine nytårsforsætter med familie, venner eller kollegaer øger du i høj grad dine chancer for succes!


Så, hvordan griber du det an?

Step 1: Som det første skal du skrive dine nytårsforsætter for det kommende år ned. Vær specifik, og lad ikke tvivlen på dig selv, sætte en stopper for dét, du gerne vil opnå - vær ærlig!

Har du svært ved at finde på et nytårsforsæt? Jeg deler seks spørgsmål, for at hjælpe dig igang!

Step 2: Okay - opdel dine nytårsforsætter i kategorier, eksempelvis: Familie, venner, romantiske relationer, arbejde, og personlig udvikling.

Step 3: Find på en sjov måde at dele dine mål og beslutninger på med venner og familie - og vær kreativ!

Hvis du vil, kan du dele dine familie-nytårsforsætter med din familie, og dém omhandlende arbejde med dine kollegaer - men i sidste ende er det op til dig. (Bliv ved med at læse, for at se, hvordan jeg personligt griber dette an).

 

Redskabet jeg bruger til at dele mine nytårsforsætter

Som medstifter af Vertellis, har jeg udviklet et kortspil: Vertellis Holiday-spillet. Formålet med dette spil? At skabe en følelse af at være tilstede ved at reflektere over året sammen, og sætte nye mål og dele drømme for det kommende år.

Vores mission: At dele dette spil med så mange som muligt. For at gøre det så kort som muligt, ligesom i introen, så startede det hele med et håndskrevet kortspil, som gik viralt over hele verden på mindre end tre år. Vi havde aldrig turde håbe på, eller forestillet os, at det ville gå så godt, men vi er SÅ STOLTE!

For at give dig et forspring til næste år, er her seks inspirerende spørgsmål fra Holiday-spillet, særligt udviklet til at sætte tankerne i gang for det kommende års nytårsforsætter:

 1. Hvilke gode vaner fra dette år, vil du tage med dig ind i det nye år?
 2. Hvilke dårlige vaner vil du skille dig af med?
 3. Hvad vil du gøre for første gang i dit liv?
 4. Hvem vil du gerne give mere opmærksomhed?
 5. Hvad vil du gerne gøre, som ingen forventer af dig?
 6. Hvad vil du gøre for, at det kommende år bliver lige så godt, eller bedre, end dette år?

Hvis jeg har vækket din interesse, vil jeg anbefale, at du bruger lidt tid på at lære Holiday-spillet at kende. Det er ikke et ‘almindeligt’ spil. De tankevækkende spørgsmål er gode til at bringe følelser frem, og sørge for en masse kram, smil og dybere samtaler. At starte meningsfulde samtaler med mennesker, der er vigtige for dig - er netop dét Vertellis Holiday-spillet kan.


Og for at samle op på de tidligere nævnte undersøgelser: Efter at have spillet Vertellis, øger du dine chancer for at nå dine mål i det nye år fra 8% til 65%.

Vil du øge dem med 95%? Gør Vertellis-spillet til en tradition i din familie eller blandt en gruppe venner. Gå ikke på kompromis med dine professionelle mål og drømme - spil med kollegaer! Hjælp hinanden med at nå de 95%, og styrk samtidig båndene til dine kollegaer!

Uanset om du har lyst til at være en del af Vertellis-fællesskabet eller ej… Ønsker jeg dig al succes i verden, og et fantastisk nytår!

 

High five,

Bart

 

Kilde:

https://medium.com/the-mission/the-accountability-effect-a-simple-way-to-achieve-your-goals-and-boost-your-performance-8a07c76ef53a

** https://nypost.com/2018/12/21/new-years-resolutions-last-exactly-this-long/


Vertellis Holidayudgaven
Vertellis Holidayudgaven
148,00 160,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 99 reviews
    81%
    (80)
    10%
    (10)
    6%
    (6)
    0%
    (0)
    3%
    (3)
    A
    Annika Jørgensen Reinert
    Genialt

    Vi har stor glæde af samtalerne med disse produkter, endda vores autistiske datter elsker det👏👏❤️

    Kære Annika, tak fordi du delte den erfaring med os! Jeg har selv en nevø der er autist, og kan derfor godt sætte mig ind i jeres ønske for at forstå jeres datter, og den udfordring hun også må have mht. at udtrykke sig.
    Jeg vil dele din søde kommentar med resten af Teamet, fordi den er noget helt særligt! Tak for det Annika. Jeg håber dig og din familie kan have fortsat gavn af spørgsmålene. KH fra os!

    G
    Grace Nelie Hye Macura
    Super familiespil

    Dejligt reflekterende spil, der også får de yngste til at alle ord på følelser og handlinger.

    Kære Grace!
    Jeg ville bare lige sende en kærlig hilsen din vej fra mig (Kezia) og resten af Vertellis Teamet, for at sige tak for din søde kommentar til spillet. Vi glæder os virkelig over at du og din familie har hygget jer med det! Men mest af alt glæder det os, at det har åbnet vejen for at børnene også deler deres tanker og følelser.
    Vi lever i teknologiens verden, så det kræver en stadig indsats at holde den åbne kommunikation ved lige, hvor er det dejligt at forælder/forældre som dig/jer tager den udfordring op.
    Stort kram fra os til jer!

    D
    Dorthe Redder
    Bestemt tilfreds

    Hyggeligt og tankevækkende

    Kære Dorthe, tak for din kommentar! Vi glæder os over at du og dine nærmeste har hygget jer med det. Håber der bliver mange flere muligheder i fremtiden for at få hyggen samt tankerne vakt med spillet ;) Kram fra os til dig.