Lav nytårsforsætter, der holder!
Home > all > Lav nytårsforsætter, der holder!
Lignende artikler
6 tips til at praktisere ukompliceret mindfulnessInvester i dine relationer henover julenSådan får du dem i snak med Vertellis
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 02/11/2019

6 spørgsmål, der hjælper dig til at lave og opnå dine nytårsforsætter!

Nytårsforsætter.. Enten elsker du dem, eller også hader du dem! Jeg, Bart, er en af dem, der elsker nytårsforsætter, især fordi jeg (i samarbejde med Lars og Liz, mine medstiftere af Vertellis) har fundet ud af, hvordan jeg rent faktisk opnår dem. Bare rolig - jeg skal nok fortælle dig hvordan! Bliv ved med at læse for at finde ud af, hvordan du sætter gang i dine nytårsforsætter, og rent faktisk opnår de ting, du sætter dig for det kommende år.

Hvad undersøgelserne siger... 🤓

Lige til sagen: Undersøgelser viser, at hvis du fortæller dine nytårsforsætter med andre, øger du chancerne for at opnå dem med 65%. Men jeg kan hjælpe dig til endnu bedre chancer…

Hvis dit nytårsforsæt er bestemt ud fra en specifik betingelse, såsom et væddemål eller at du deler dit forløb med andre, øges dine chancer for succes til… 95%! Ja, du læste helt rigtigt.*

Jeg skal nok lade være med at komme med en lang intro, for at understrege min pointe (jeg ved godt, din tid er knap!).

Lad os i stedet fokusere på det store spørgsmål:

Hvordan kan denne data hjælpe til, at du opnår dine nytårsforsætter?

For det første, hvis du er hoppet med på bølgen om at lave et nytårsforsæt - super sejt! Men, som du sikkert ved, er det ikke nok bare at lave nytårsforsætter.. Undersøgelser viser faktisk, at kun 8% af mennesker holder deres nytårsforsæt.**

Men… sådan behøver det ikke at være! Hvis du deler dine nytårsforsætter med familie, venner eller kollegaer øger du i høj grad dine chancer for succes!


Så, hvordan griber du det an?

Step 1: Som det første skal du skrive dine nytårsforsætter for det kommende år ned. Vær specifik, og lad ikke tvivlen på dig selv, sætte en stopper for dét, du gerne vil opnå - vær ærlig!

Har du svært ved at finde på et nytårsforsæt? Jeg deler seks spørgsmål, for at hjælpe dig igang!

Step 2: Okay - opdel dine nytårsforsætter i kategorier, eksempelvis: Familie, venner, romantiske relationer, arbejde, og personlig udvikling.

Step 3: Find på en sjov måde at dele dine mål og beslutninger på med venner og familie - og vær kreativ!

Hvis du vil, kan du dele dine familie-nytårsforsætter med din familie, og dém omhandlende arbejde med dine kollegaer - men i sidste ende er det op til dig. (Bliv ved med at læse, for at se, hvordan jeg personligt griber dette an).

 

Redskabet jeg bruger til at dele mine nytårsforsætter

Som medstifter af Vertellis, har jeg udviklet et kortspil: Vertellis Holiday-spillet. Formålet med dette spil? At skabe en følelse af at være tilstede ved at reflektere over året sammen, og sætte nye mål og dele drømme for det kommende år.

Vores mission: At dele dette spil med så mange som muligt. For at gøre det så kort som muligt, ligesom i introen, så startede det hele med et håndskrevet kortspil, som gik viralt over hele verden på mindre end tre år. Vi havde aldrig turde håbe på, eller forestillet os, at det ville gå så godt, men vi er SÅ STOLTE!

For at give dig et forspring til næste år, er her seks inspirerende spørgsmål fra Holiday-spillet, særligt udviklet til at sætte tankerne i gang for det kommende års nytårsforsætter:

 1. Hvilke gode vaner fra dette år, vil du tage med dig ind i det nye år?
 2. Hvilke dårlige vaner vil du skille dig af med?
 3. Hvad vil du gøre for første gang i dit liv?
 4. Hvem vil du gerne give mere opmærksomhed?
 5. Hvad vil du gerne gøre, som ingen forventer af dig?
 6. Hvad vil du gøre for, at det kommende år bliver lige så godt, eller bedre, end dette år?

Hvis jeg har vækket din interesse, vil jeg anbefale, at du bruger lidt tid på at lære Holiday-spillet at kende. Det er ikke et ‘almindeligt’ spil. De tankevækkende spørgsmål er gode til at bringe følelser frem, og sørge for en masse kram, smil og dybere samtaler. At starte meningsfulde samtaler med mennesker, der er vigtige for dig - er netop dét Vertellis Holiday-spillet kan.


Og for at samle op på de tidligere nævnte undersøgelser: Efter at have spillet Vertellis, øger du dine chancer for at nå dine mål i det nye år fra 8% til 65%.

Vil du øge dem med 95%? Gør Vertellis-spillet til en tradition i din familie eller blandt en gruppe venner. Gå ikke på kompromis med dine professionelle mål og drømme - spil med kollegaer! Hjælp hinanden med at nå de 95%, og styrk samtidig båndene til dine kollegaer!

Uanset om du har lyst til at være en del af Vertellis-fællesskabet eller ej… Ønsker jeg dig al succes i verden, og et fantastisk nytår!

 

High five,

Bart

 

Kilde:

https://medium.com/the-mission/the-accountability-effect-a-simple-way-to-achieve-your-goals-and-boost-your-performance-8a07c76ef53a

** https://nypost.com/2018/12/21/new-years-resolutions-last-exactly-this-long/


Vertellis Holidayudgaven - 46 meningsfulde spørgsmål der skaber dybe samtaler
Vertellis Holidayudgaven - 46 meningsfulde spørgsmål der skaber dybe samtaler
197,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 118 reviews
    83%
    (98)
    8%
    (10)
    5%
    (6)
    1%
    (1)
    3%
    (3)
    J
    Janni Sørup Naursgaard
    Åbnede op for gode snakke nytårsaften

    Vi prøvede spillet (hollyday versionen) første gang nytårsaften, sammen med nogle gode venner. Der blev sat ord på nogle ting vi ikke nok ellers ville have talt om - hverken med kæresten eller vennerne - så det fik på en god måde sat året lidt i perspektiv for os alle.

    D
    Dorthe Cramer
    Vertellis Holidayudgaven 👌

    Super hyggelig aften med mine store unger. Nærværende, eftertænksomme og rørende tilkendegivelser. Fedt med noget anderledes og meningsfyldt samvær ❤️

    L
    Lene Rasmussen
    Nærværende spil

    Jeg forærede min mand spillet i gave. Han fik spillet under en middag på en restaurant og under middagen tog vi spillet i brug og havde med de spændende spørgsmål en god aften, hvor samtalen var i højsædet. Det giver også anledning til at tænke tilbage og rent faktisk få styrket sin taknemmelighed når man bliver opmærksom på alt det der er sket.