6 gaveideer inspireret af mindfulness
Home > all > 6 gaveideer inspireret af mindfulness
Relaterede artikler
8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøetKan Vertellis spilles online?Det her er min historie…
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
Anique Bleumink - 12/12/2019

6 mindful gaveideer til alle: Boost positiviteten og glæden samtidig med, at du styrker dine relationer

Er der nogle i dit liv, der allerede “har alt”, og ikke som sådan mangler noget? De virker måske glade og tilfredse, men du vil stadig gerne hjælpe dem med at fejre særlige begivenheder som fødselsdage eller jul. Lyder det bekendt?
Hvis du kan relatere til dette, er denne post noget for dig! I dag deler vi 6 betænksomme gaveideer, som ikke kun vil få dine kære til at føle sig specielle, men vil også skabe minder for livet!

 

6 gode gaveideer: 

1) Giv fælles tid sammen

2) Giv tid med Vertellis Chapters

3) Send taknemmelighedsbreve

4) Lav et fotoalbum

5) Plant et træ

6) Hav en dyb samtale ved brug af Vertellis Holidayudgaven


Giv fælles tid SAMMEN

Hvad skaber flere fælles minder, end at lave ting sammen? Man husker næppe et par jeans eller et kostume resten af livet (man kan måske ikke engang lide dem efter et par år!). Selv en ny digital gadget kan måske gøre en glad i øjeblikket, men bliver på et tidspunkt smidt ud igen.


En fælles oplevelse, dog, forbliver gemt i sjælen (og hjertet!) i lang tid. Dette er en særlig god gave til en, du ikke ser så tit, som du gerne vil.


Nogle af vores yndlings ideer: Lav jeres eget madlavningskursus, og del opskrifter I hver især kender, hav picnic i naturen, gå i teatret. Budgettet for gaverne er ikke vigtigt - selve gaven kan være helt gratis. Dét, der betyder noget er, at I bruger tid sammen. Lad fantasien få frit løb!

 

Giv tid med Vertellis Chapters

De fleste af os tager os tid til husholdning, passe jobbet, se vennerne og familien, være sammen med kæresten og alle de andre vigtige ting i livet… Men hvor er tiden til dig selv? Tiden vi bevidst bruger med os selv til at reflektere og genoplade batterierne? Når vi ikke prioritere tid til at koble fra, føler vi os ofte stressede fremfor energiske.


Med Vertellis Chapters kan du modvirke dette, og give nogle “tid” i gave. Denne særlige mindfulness dagbog giver modtageren mulighed for, bevidst, at få lidt alenetid hver dag - selv hvis det bare er i et par minutter. De svarer på spørgsmål såsom; “Hvad er jeg taknemmelig for i dag?” samtidig med, at man finder ud af, hvad der motiverer og driver dem.

 

Send et taknemmelighedsbrev

Dette er en helt særlig tradition for mig (Vanessa i Tyskland fra Team Vertellis). Henover julen sender jeg breve til alle, der har været med til at gøre mit år endnu bedre eller som har inspireret mig. Jeg fortæller dem, hvorfor jeg sætter pris vores venskab, hvilke minder jeg husker med dem og stunder, hvor jeg har følt mig taknemmelig over deres kærlighed og støtte. Sidst men ikke mindst, takker jeg dem for at være en del af mit liv!


Jeg får altid samme reaktion: Alle bliver så glade, og værdsætter virkelig mine ærlige ord. Men den slags taknemmelighedsbreve er ikke kun til jul! De kan bruges til fødselsdage, bryllupper, barnedåb osv.


Jeg følger én særlig regel, når jeg skriver disse breve: KUN positive ting bliver nævnt!

En anden skøn fordel ved at sende taknemmelighedsbreve er; at skrive breve som disse er faktisk også en gave til dig. Det er fantastisk at reflektere over, hvor mange dejlige mennesker, man allerede har i sin omgangskreds!


Lav et fotoalbum

Måske bragte det nogle minder frem at læse om taknemmelighed, for eksempel en tur med en særlig ven, et bryllup eller en fødselsdag. Hvorfor ikke bruge denne oplevelse, og lave et fotoalbum ud af det? Det er ikke kun sjovt, men det styrker også din sans for nærvær med modtageren.

 

Plant et træ

Denne særlige gave gør ikke bare noget godt for vores planet, men det er også noget, der holder dig og modtageren tætte - sammen skaber i en gave, der varer for evigt.


Hvis du ikke har en stor have, hvor du kan plante træet, så tjek Treedom! De planter træer verden over - Japan, Kenya, Sydamerika osv. - som jo kan føre til mange rejser, hvis I skal ud at besøge jeres nye træer.


Hav en lang og dyb samtale med Vertellis Holidayudgaven

Fordelen ved denne gave er ret tydelig: Du kan bruge den samme dag, og med det samme skabe gode minder!


Personligt giver jeg Vertellis Holidayudgaven for at fejre julen eller fødselsdage, for jeg er altid overrasket over udfaldet af fantastiske samtaler, vi får ud af det.

Holidayudgaven er et spørgsmålsspil, hvor spørgsmålene opfordrer til, at man reflektere over det foregående år sammen samtidig med, man ser frem mod næste år. Selvom mange bruger dette spil henover jul og nytår, kan man sagtens bruge det på andre tidspunkter af året.


Man svarer på spørgsmål som: “Hvilke øjeblikke vil du gerne opleve igen?” og “Hvad vil du gerne opnå næste år?”. Det er utrolig så mange dybe samtaler, der kan opstå, når man stiller den slags spørgsmål - selv hvis man har kendt hinanden i mange år!

 


Vi vil meget gerne høre fra dig!

Kunne du lide vores forslag til nogle mindful gaveidéer? Hvilken gave vil du tilføje til listen?

Smid en kommentar nedenfor eller tag os på Instagram eller Facebook med #myvertellismoment.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
270,00 300,00

NU ENDELIG TILGÆNGELIG PÅ DANSK

Vertellis Chapters er blevet den mest populære taknemmelighedsdagbog i Holland!

Vi har tit for travlt med jonglere rundt i hverdagens gøremål og private aftaler, og vi tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere. 

Med Chapters kan du ændre på dette! Denne "personlige coach" i form af en bog hjælper dig til at være mere tilstede og positiv.

De inspirerende spørgsmål i dagbogen hjælper dig med at fokusere på de vigtige ting. Et selvreflekterende og offline redskab til at få mere ud af dagene, reducere stress og stimulere personlig udvikling.

 • Stop op og reflekter
 • Vær taknemmelig ...
 • ... og bliv en endnu bedre version af dig selv!
     View product

     Customer Reviews

     Based on 30 reviews
     83%
     (25)
     17%
     (5)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     N
     Nina S.
     Er blevet afhængig!

     Fantastisk godt værktøj til at få sat ord på mine problemer og få nye selvindsigter. Jeg føler, at jeg kommer videre med mit liv, når jeg skriver. Og er lige ved at være følelser med den første bog, skal absolut have en ny!

     K
     Katja Ipsen

     Vertellis Chapters - Dagbog om taknemmelighed

     H
     Helena Olesen
     Vertellis Chapters

     Jeg bestilte bogen og hørte derefter ikke mere. Jeg skrev ind for at høre, hvordan det kunne være, at jeg ikke havde modtaget min ordre. Her fik jeg hurtigt besked om, at der netop ikke var flere på lager. Jeg ventede i nogle uger, men pludselig var den kommet med posten. Den er lige som jeg havde regnet med - og kundeservice er i top!