Kan Vertellis spilles online?
Home > all > Kan Vertellis spilles online?
Relaterede artikler
Opbyg et stærkt familiebånd: Sådan skifter du skærmtid ud med familietidMindfulness & moderskab5 Spørgsmål til at få gang i samtalen
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
Alexa x - 30/11/2020

Hvordan spilles Vertellis online?

Lad os være helt ærlige – der er ikke noget bedre, end at spille spil, skabe herlige minder og bare hygge sig med sine venner og familie.

Men for mange af os er det bare ikke muligt at ses i øjeblikket.

Det er yderst vigtigt at sørge for sine kæres sikkerhed og tryghed i denne tid, men behøver det at gå ud over vores kvalitetstid sammen? Det mener vi ikke, at det gør…

Traditionelle spil som Monopoly og Uno kan være svært at spille på afstand (vi har prøvet 😆), men Vertellis er det perfekte spil at spille online eller over telefonen!

Vi har samlet de fire oftest stillede spørgsmål fra vores fans og fællesskab, der handler om, hvordan man kan spille Vertellis online. Fortsæt med at læse, for at finde ud af, hvor nemt det kan være at rykke Vertellis oplevelsen fra middagsbordet til det virtuelle bord. Vi håber, at disse tips kan hjælpe med at sætte nogle hyggelige rammer for jeres næste online sammenkomst – uanset om det er en lille gruppe eller en større forsamling.

1. Hvordan spiller man online?

Som det første skal I vælge en platform.

Afhængig af jeres digitale enheder og størrelsen på gruppen, er der flere forskellige gratis platforme og apps, I kan vælge imellem.

Vores favoritter er…

Zoom – Virkelig god til både mindre og større grupper. Bemærk dog, at gratisversionen tilbyder kun opkald på op til 40 minutter. Vores anbefaling vil være at undersøge om nogle i gruppen har Pro versionen, så spillet kan fortsætte uden at blive afbrudt!

FaceTime – Hvis alle har en Apple enhed, er dette en rigtig god mulighed. Gruppe-funktionen i FaceTime gør det muligt at have 32 personer samlet i et opkald!

Skype – Kan inkludere op til 50 personer. Så længe, at alle bruger Skype, er det gratis.

WhatsApp – Bedst til mindre gruppesamtaler (op til 8 personer).

Facebook Messenger – Værter kan invitere op til 50 personer til en gruppesamtale i Messenger Rooms (de behøver ikke engang at have en Facebook konto!). Bonus info? Ingen tidsbegrænsning på opkald.

Slack, email, sms-beskeder, almindelige breve – Rigtig gode muligheder, hvis det ikke er muligt for alle at være ’live’!

Ekstra tip! For at sikre, at alle føler sig inkluderet, kan det være en god ide at hjælpe hinanden med at få programmet op at køre og teste forbindelsen til den platform, I vælger. Det er aldrig sjovt at starte en hyggeligt online samtale med at have tekniske problemer.

2. Hvordan stilles spørgsmålene?

Når man spiller Vertellis i fysisk selskab med andre, trækker hver deltager sine egne kort fra bunken. Spiller man virtuelt, skal man bare være en smule kreativ… Og der er mange muligheder at være det på!

Hvis du…

Spiller over telefonen: Træk et kort og læs spørgsmålet højt til deltageren, der skal svare på det. Ret enkelt, ikke!

Spiller over en videosamtale: I kan sagtens bruge samme teknik som over telefonen, men der er også en anden mulighed. Træk et kort fra bunken (uden at kigge på det), hold det op til skærmen, så personen selv kan læse det. Hvis I er flere personer tilstede under videosamtalen, skal de andre naturligvis lukke øjnene, for ikke at komme til at læse kortet også!

Skriver beskeder: Start en gruppechat (eller flere) med venner, familie, kollegaer – hvem som helst! Tag et billede af et kort og send et dagligt eller ugentligt spørgsmål. På den måde kan alle svare i sit eget tempo. Svarene kan sendes som almindelig besked, lydbesked eller video. Denne metode fungerer også rigtig godt på email!

Er du nysgerrig efter svar fra en specifik person? Stil spørgsmålet i en privat besked. Spillet handler netop om at styrke relationerne til sin omgangskreds!

Sender breve: Udvælg et kort fra spillet og send det til en af dine kære. Vi er helt vilde med idéen om at vedlægge det i et julekort! For at gøre det endnu mere meningsfuldt, kan du selv svare på spørgsmålet i dit brev også, og bede modtageren om at maile sit svar til dig. Jo mere ærlig og åben du er i dit svar, jo mere kan du forvente at få igen.

Går all-in: Gør brug af vores gavepakke, for at bestille tre (eller flere) Vertellis Holidayudgaver og giv en til alle, du godt kunne tænke dig at spille med. På den måde, uanset hvilken platform I vælger, kan hver person trække sit eget kort fra sin egen bunke. De vil ikke kun deltage i meningsfulde samtaler, de får også en helt særlig gave!

En lille note til det: Uanset, hvordan I vælger at spille, må I altid huske på, at målet med Vertellis er ikke bare at stille hinanden spørgsmål. Det er at starte samtaler og lære hinanden endnu bedre at kende. Måske når I kun igennem to eller tre spørgsmål og kommer ud på et langt sidespor, og det ville være helt perfekt! Der er ikke en rigtig og forkert måde at spille spillet på!

3. Hvordan får man skabt den bedste virtuelle oplevelse?

Du har måske ikke mulighed for at samle venner og familie omkring middagsbordet, men der er andre ting, du kan gøre, for at gøre jeres virtuelle Vertellis oplevelse endnu hyggeligere.

Vores anbefalinger?

Forestil dig, hvordan det ville være at spille Vertellis i fysisk selskab med andre.

Ville du finde spillet frem under en stor familiemiddag? Eller invitere venner over til at spille, imens I nyder et par hjemmelavede cocktails? Uanset, hvad dine planer ville have været, så prøv at genskabe den magi.

Arranger at spise aftensmad sammen (virtuelt) og find Vertellis frem. Eller inviter alle til en fælles videosamtale, og foreslå deltagerne at lave sig en god drink og spil Vertellis sammen, men på afstand.

Gør samtale til jeres fokus.

Vi ved allesammen godt, at det kan være hyggeligt at have fjernsynet tændt i baggrunden under en telefonsamtale. Eller browse lidt rundt på computeren under et zoom møde... Men du og dine kære vil få absolut mest ud af Vertellis, hvis I fokuserer på samtalen og på hinanden.

Så drop multitaskingen og få i stedet skabt en hyggelig stund med dine meddeltagere. Tænk på det som om, du har inviteret gæster hjem til dig. Du ville heller ikke sidde ved computeren, når du har gæster på besøg eller ordne vasketøj under en julemiddag. Din virtuelle Vertellis fest fortjener samme opmærksomhed!

PS. Vil du sikre dig, at alle overholder disse retningslinjer? Opstil nogle regler! Forinden din virtuelle sammenkomst kan du bede alle om at sætte sin telefon på lydløs, slukke for eventuelle andre distraheringer, og tage sig tid til at være tilstede med gruppen. Vi lover, at det vil være det hele værd.

Skab en god og sjov atmosfære!

Alt hvad du kan gøre, for at øge nærværet i gruppen, skal du endelig bare gøre! Måske kan du foreslå, at alle skal have pyjamas på? Eller en sjov julesweater? Eller, at alle skal lave en festlig baggrund for videosamtalen? Mulighederne er uendelige! 

4. Hvem kan man ellers spille med?

Har du allerede prøvet at stå for en virtuel sammenkomst? Hvorfor så ikke sprede glæden? Jo mere du gør ud af at samle personer online eller over telefonen, jo mere vil du finde ud af, at det faktisk ikke er så krævende – på den anden side er det virkelig sjovt!

Nu når det snart er jul, hvorfor så ikke donere lidt af din tid og spørge det lokale fællesskab, et plejehjem i nærheden eller se om du ikke kunne arrangere et online spil for alle, der havde lyst til at deltage? Vertellis har et GRATIS fællesskab, som et redskab til at samles med andre og opbygge nye relationer!

Det kan være svært at være alene, især henover jul og nytår. Og det er endnu mere udfordrende, nu når vi ikke må kramme og besøge alle dem, vi gerne vil. Men sammen kan vi gøre en masse, for at undgå ensomhed og følelsen af at være alene.

Sørg for at tjekke op på hinanden! Og hvis du er interesseret i at styrke dine relationer med venner og familiemedlemmer og blive endnu tættere med dem, kunne en virtuel Vertellis sammenkomst være en rigtig god måde at gøre det på. Vi er sikre på, at spørgsmålene i spillet kan hjælpe jer til at komme nærmere hinanden, selvom I fysisk er langt fra hinanden.

 

Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
270,00 300,00

NU ENDELIG TILGÆNGELIG PÅ DANSK

Vertellis Chapters er blevet den mest populære taknemmelighedsdagbog i Holland!

Vi har tit for travlt med jonglere rundt i hverdagens gøremål og private aftaler, og vi tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere. 

Med Chapters kan du ændre på dette! Denne "personlige coach" i form af en bog hjælper dig til at være mere tilstede og positiv.

De inspirerende spørgsmål i dagbogen hjælper dig med at fokusere på de vigtige ting. Et selvreflekterende og offline redskab til at få mere ud af dagene, reducere stress og stimulere personlig udvikling.

 • Stop op og reflekter
 • Vær taknemmelig ...
 • ... og bliv en endnu bedre version af dig selv!
     View product

     Customer Reviews

     Based on 30 reviews
     83%
     (25)
     17%
     (5)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     N
     Nina S.
     Er blevet afhængig!

     Fantastisk godt værktøj til at få sat ord på mine problemer og få nye selvindsigter. Jeg føler, at jeg kommer videre med mit liv, når jeg skriver. Og er lige ved at være følelser med den første bog, skal absolut have en ny!

     K
     Katja Ipsen

     Vertellis Chapters - Dagbog om taknemmelighed

     H
     Helena Olesen
     Vertellis Chapters

     Jeg bestilte bogen og hørte derefter ikke mere. Jeg skrev ind for at høre, hvordan det kunne være, at jeg ikke havde modtaget min ordre. Her fik jeg hurtigt besked om, at der netop ikke var flere på lager. Jeg ventede i nogle uger, men pludselig var den kommet med posten. Den er lige som jeg havde regnet med - og kundeservice er i top!