8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet
Home > all > 8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet
Related articles
6 gaveideer inspireret af mindfulnessInvester i dine relationer henover julenSådan får du dem i snak med Vertellis
Categories
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 26/10/2020
Pakker, der hovedsageligt består af luft, overdreven brug af engangsplast og smarte måder at holde dig suget fast til skærmen på.. Vertellis vil intet have med dé ting at gøre. Helbred, miljø og bæredygtighed er mere vigtigt for os, end at tjene kassen. Med andre ord; Planet frem for profit. Vi benytter os af dette slogan hver dag på 8 forskellige måder.

 

1. Målorienteret og praktisk

Mange produkter er i dag pakket i æsker der er alt for store og fyldt med luft og en eller anden form for engangsmateriale. Dette er ikke bare unødvendigt, men også virkelig upraktisk. Vi kan godt lide at gøre det mere simpelt. Alle vores produkter er godt designet, praktisk pakket og nem at transportere.

 

 

2. Lokalt og certificeret

Alle vores produkter er designet i Holland. De bliver produceret i mange forskellige lande, hvor vi samarbejder med lokale producenter så meget som muligt. Det meste af alt vores papir er FSC-certificeret. Al træ i vores produktion er enten genbrugt eller fra landbrug i Skandinavien gennem partnere, vi har fuld tiltro til.

 

3. Tut-tut!

Vi bruger toge som transportmiddel til vores produkter så meget som muligt. Det tager måske lidt længere tid end med fly, men det betyder, at vi skærer 25% af CO2 udledningen fra. For os er det dét, der betyder noget.

 

 

4. CO2 neutral

Vertellis er godt på vej til at være en CO2 neutral virksomhed. For eksempel donerer vi til en organisation, der hedder Trees4All og er yderligere i kontakt med flere andre organisationer, inklusiv Justdiggit.org, for at se, hvad vi ellers kan bidrage med for en sundere planet.

 

5. Plastik er skidt

Plastaffald er et kæmpe problem, og derfor bruger Vertellis så lidt plastik som muligt. Hvis vi absolut er nødt til at bruge det, er det genanvendeligt plastik. Fordi vi ikke bruger plastikemballage, har dit produkt muligvis en lille bitte ridse, når den når frem. Er der en mere betydelig skade på indpakningen eller produktet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at sende os en email, og så finder vi glædeligt en løsning til dig. Dette er vores politik, fordi som tidligere nævnt: Planet over profit.

 

6. Én stor levering

Vi får vores produkter lavet i større partier. Det betyder, at der en gang imellem kan være midlertidigt udsolgt af enkelte produkter. Men det gode ved det er, at det holder udgifter og spild nede. Det sparer også en masse tid og energi - både for os og vores produkter.

 

 

7. Digital mindful

Flere af vores produkter har gratis tilføjelser i form af digitalt indhold. Det er en måde for os at bruge mindre papir på, og for dig at kunne foretage dit køb hvor som helst og når som helst. Vi bestræber os altid på at integrere vores digitale indhold på en måde, der føles naturlig og mest muligt mindful, uden at gøre brug af ‘gamification’ eller andre metoder, der kan være vanedannende.

 

8. Vi arbejdede hjemme, før det var normalen

Vi har arbejdet hjemmefra i vores joggingtøj i flere år. Dette kalder vi distribueret arbejde. Da vi grundlagde Vertellis i 2015, tog vi et bevidst valg om, ikke at bruge unødvendige ressourcer og begrænse transport så meget som muligt. Det er godt for mennesket og godt for naturen!

 


Dette er de 8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet. Jeg vil gerne slutte dagens blogindlæg af med et lille tip. Der er en chance for, at du allerede har set den, men hvis du ikke har: Life on Our Planet af David Attenborough er fantastisk! Den kan ses på Netflix, så gør dig selv en tjeneste, og få den set.


Kan du lide det arbejde, vi laver og har du nogle idéer, der kunne gøre det endnu bedre? Så vil jeg rigtig gerne høre det! Skriv en email til os på Hello@Vertellis.dk. 


Al kærlighed, 

Bart

Medstifter af Vertellis

Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
300,00

NU ENDELIG TILGÆNGELIG PÅ DANSK

Vertellis Chapters er blevet den mest populære mindfuldness dagbog i Holland!

Vi har tit for travlt med jonglere rundt i hverdagens gøremål og private aftaler, og vi tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere. 

Med Chapters kan du ændre på dette! Denne "personlige coach" i form af en bog hjælper dig til at være mere tilstede og positiv.

De inspirerende spørgsmål i dagbogen hjælper dig med at fokusere på de vigtige ting. Et selvreflekterende og offline redskab til at få mere ud af dagene, reducere stress og stimulere personlig udvikling.

 • Stop op og reflekter
 • Vær taknemmelig ...
 • ... og bliv en endnu bedre version af dig selv!
     View product

     Customer Reviews

     Based on 30 reviews
     83%
     (25)
     17%
     (5)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     N
     Nina S.
     Er blevet afhængig!

     Fantastisk godt værktøj til at få sat ord på mine problemer og få nye selvindsigter. Jeg føler, at jeg kommer videre med mit liv, når jeg skriver. Og er lige ved at være følelser med den første bog, skal absolut have en ny!

     K
     Katja Ipsen

     Vertellis Chapters - Dagbog om taknemmelighed

     H
     Helena Olesen
     Vertellis Chapters

     Jeg bestilte bogen og hørte derefter ikke mere. Jeg skrev ind for at høre, hvordan det kunne være, at jeg ikke havde modtaget min ordre. Her fik jeg hurtigt besked om, at der netop ikke var flere på lager. Jeg ventede i nogle uger, men pludselig var den kommet med posten. Den er lige som jeg havde regnet med - og kundeservice er i top!

     M
     Maj-Britt Møller

     Vertellis Chapters

     M
     Mette Rauff

     Vertellis Chapters

     Please note, comments must be approved before they are published