8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet
Home > all > 8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet
Lignende artikler
6 tips til at praktisere ukompliceret mindfulnessInvester i dine relationer henover julenSådan får du dem i snak med Vertellis
Temaer
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 26/10/2020
Pakker, der hovedsageligt består af luft, overdreven brug af engangsplast og smarte måder at holde dig suget fast til skærmen på.. Vertellis vil intet have med dé ting at gøre. Helbred, miljø og bæredygtighed er mere vigtigt for os, end at tjene kassen. Med andre ord; Planet frem for profit. Vi benytter os af dette slogan hver dag på 8 forskellige måder.

 

1. Målorienteret og praktisk

Mange produkter er i dag pakket i æsker der er alt for store og fyldt med luft og en eller anden form for engangsmateriale. Dette er ikke bare unødvendigt, men også virkelig upraktisk. Vi kan godt lide at gøre det mere simpelt. Alle vores produkter er godt designet, praktisk pakket og nem at transportere.

 

 

2. Lokalt og certificeret

Alle vores produkter er designet i Holland. De bliver produceret i mange forskellige lande, hvor vi samarbejder med lokale producenter så meget som muligt. Det meste af alt vores papir er FSC-certificeret. Al træ i vores produktion er enten genbrugt eller fra landbrug i Skandinavien gennem partnere, vi har fuld tiltro til.

 

3. Tut-tut!

Vi bruger toge som transportmiddel til vores produkter så meget som muligt. Det tager måske lidt længere tid end med fly, men det betyder, at vi skærer 25% af CO2 udledningen fra. For os er det dét, der betyder noget.

 

 

4. CO2 neutral

Vertellis er godt på vej til at være en CO2 neutral virksomhed. For eksempel donerer vi til en organisation, der hedder Trees4All og er yderligere i kontakt med flere andre organisationer, inklusiv Justdiggit.org, for at se, hvad vi ellers kan bidrage med for en sundere planet.

 

5. Plastik er skidt

Plastaffald er et kæmpe problem, og derfor bruger Vertellis så lidt plastik som muligt. Hvis vi absolut er nødt til at bruge det, er det genanvendeligt plastik. Fordi vi ikke bruger plastikemballage, har dit produkt muligvis en lille bitte ridse, når den når frem. Er der en mere betydelig skade på indpakningen eller produktet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at sende os en email, og så finder vi glædeligt en løsning til dig. Dette er vores politik, fordi som tidligere nævnt: Planet over profit.

 

6. Én stor levering

Vi får vores produkter lavet i større partier. Det betyder, at der en gang imellem kan være midlertidigt udsolgt af enkelte produkter. Men det gode ved det er, at det holder udgifter og spild nede. Det sparer også en masse tid og energi - både for os og vores produkter.

 

 

7. Digital mindful

Flere af vores produkter har gratis tilføjelser i form af digitalt indhold. Det er en måde for os at bruge mindre papir på, og for dig at kunne foretage dit køb hvor som helst og når som helst. Vi bestræber os altid på at integrere vores digitale indhold på en måde, der føles naturlig og mest muligt mindful, uden at gøre brug af ‘gamification’ eller andre metoder, der kan være vanedannende.

 

8. Vi arbejdede hjemme, før det var normalen

Vi har arbejdet hjemmefra i vores joggingtøj i flere år. Dette kalder vi distribueret arbejde. Da vi grundlagde Vertellis i 2015, tog vi et bevidst valg om, ikke at bruge unødvendige ressourcer og begrænse transport så meget som muligt. Det er godt for mennesket og godt for naturen!

 


Dette er de 8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet. Jeg vil gerne slutte dagens blogindlæg af med et lille tip. Der er en chance for, at du allerede har set den, men hvis du ikke har: Life on Our Planet af David Attenborough er fantastisk! Den kan ses på Netflix, så gør dig selv en tjeneste, og få den set.


Kan du lide det arbejde, vi laver og har du nogle idéer, der kunne gøre det endnu bedre? Så vil jeg rigtig gerne høre det! Skriv en email til os på Hello@Vertellis.dk. 


Al kærlighed, 

Bart

Medstifter af Vertellis

Vertellis Holidayudgaven
Vertellis Holidayudgaven
148,00 160,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 99 reviews
    81%
    (80)
    10%
    (10)
    6%
    (6)
    0%
    (0)
    3%
    (3)
    A
    Annika Jørgensen Reinert
    Genialt

    Vi har stor glæde af samtalerne med disse produkter, endda vores autistiske datter elsker det👏👏❤️

    Kære Annika, tak fordi du delte den erfaring med os! Jeg har selv en nevø der er autist, og kan derfor godt sætte mig ind i jeres ønske for at forstå jeres datter, og den udfordring hun også må have mht. at udtrykke sig.
    Jeg vil dele din søde kommentar med resten af Teamet, fordi den er noget helt særligt! Tak for det Annika. Jeg håber dig og din familie kan have fortsat gavn af spørgsmålene. KH fra os!

    G
    Grace Nelie Hye Macura
    Super familiespil

    Dejligt reflekterende spil, der også får de yngste til at alle ord på følelser og handlinger.

    Kære Grace!
    Jeg ville bare lige sende en kærlig hilsen din vej fra mig (Kezia) og resten af Vertellis Teamet, for at sige tak for din søde kommentar til spillet. Vi glæder os virkelig over at du og din familie har hygget jer med det! Men mest af alt glæder det os, at det har åbnet vejen for at børnene også deler deres tanker og følelser.
    Vi lever i teknologiens verden, så det kræver en stadig indsats at holde den åbne kommunikation ved lige, hvor er det dejligt at forælder/forældre som dig/jer tager den udfordring op.
    Stort kram fra os til jer!

    D
    Dorthe Redder
    Bestemt tilfreds

    Hyggeligt og tankevækkende

    Kære Dorthe, tak for din kommentar! Vi glæder os over at du og dine nærmeste har hygget jer med det. Håber der bliver mange flere muligheder i fremtiden for at få hyggen samt tankerne vakt med spillet ;) Kram fra os til dig.