Shopping Cart

8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet

bart kloosterhuis

Pakker, der hovedsageligt består af luft, overdreven brug af engangsplast og smarte måder at holde dig suget fast til skærmen på.. Vertellis vil intet have med dé ting at gøre. Helbred, miljø og bæredygtighed er mere vigtigt for os, end at tjene kassen. Med andre ord; Planet frem for profit. Vi benytter os af dette slogan hver dag på 8 forskellige måder.

 

1. Målorienteret og praktisk

Mange produkter er i dag pakket i æsker der er alt for store og fyldt med luft og en eller anden form for engangsmateriale. Dette er ikke bare unødvendigt, men også virkelig upraktisk. Vi kan godt lide at gøre det mere simpelt. Alle vores produkter er godt designet, praktisk pakket og nem at transportere.

 

 

2. Lokalt og certificeret

Alle vores produkter er designet i Holland. De bliver produceret i mange forskellige lande, hvor vi samarbejder med lokale producenter så meget som muligt. Det meste af alt vores papir er FSC-certificeret. Al træ i vores produktion er enten genbrugt eller fra landbrug i Skandinavien gennem partnere, vi har fuld tiltro til.

 

3. Tut-tut!

Vi bruger toge som transportmiddel til vores produkter så meget som muligt. Det tager måske lidt længere tid end med fly, men det betyder, at vi skærer 25% af CO2 udledningen fra. For os er det dét, der betyder noget.

 

 

4. CO2 neutral

Vertellis er godt på vej til at være en CO2 neutral virksomhed. For eksempel donerer vi til en organisation, der hedder Trees4All og er yderligere i kontakt med flere andre organisationer, inklusiv Justdiggit.org, for at se, hvad vi ellers kan bidrage med for en sundere planet.

 

5. Plastik er skidt

Plastaffald er et kæmpe problem, og derfor bruger Vertellis så lidt plastik som muligt. Hvis vi absolut er nødt til at bruge det, er det genanvendeligt plastik. Fordi vi ikke bruger plastikemballage, har dit produkt muligvis en lille bitte ridse, når den når frem. Er der en mere betydelig skade på indpakningen eller produktet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at sende os en email, og så finder vi glædeligt en løsning til dig. Dette er vores politik, fordi som tidligere nævnt: Planet over profit.

 

6. Én stor levering

Vi får vores produkter lavet i større partier. Det betyder, at der en gang imellem kan være midlertidigt udsolgt af enkelte produkter. Men det gode ved det er, at det holder udgifter og spild nede. Det sparer også en masse tid og energi - både for os og vores produkter.

 

 

7. Digital mindful

Flere af vores produkter har gratis tilføjelser i form af digitalt indhold. Det er en måde for os at bruge mindre papir på, og for dig at kunne foretage dit køb hvor som helst og når som helst. Vi bestræber os altid på at integrere vores digitale indhold på en måde, der føles naturlig og mest muligt mindful, uden at gøre brug af ‘gamification’ eller andre metoder, der kan være vanedannende.

 

8. Vi arbejdede hjemme, før det var normalen

Vi har arbejdet hjemmefra i vores joggingtøj i flere år. Dette kalder vi distribueret arbejde. Da vi grundlagde Vertellis i 2015, tog vi et bevidst valg om, ikke at bruge unødvendige ressourcer og begrænse transport så meget som muligt. Det er godt for mennesket og godt for naturen!

 


Dette er de 8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet. Jeg vil gerne slutte dagens blogindlæg af med et lille tip. Der er en chance for, at du allerede har set den, men hvis du ikke har: Life on Our Planet af David Attenborough er fantastisk! Den kan ses på Netflix, så gør dig selv en tjeneste, og få den set.


Kan du lide det arbejde, vi laver og har du nogle idéer, der kunne gøre det endnu bedre? Så vil jeg rigtig gerne høre det! Skriv en email til os på Hello@Vertellis.dk. 


Al kærlighed, 

Bart

Medstifter af Vertellis


I18n Error: Missing interpolation value "antal" for "{{ antal }} kommentarer"


Læg en kommentar

Venligst vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.

Tak for besøget!

Vi sætter stor pris på din interesse i Vertellis. Vi håber, at du føler dig inspireret og motiveret til at skabe en dybere connection og et stærkere bånd til dem du holder af.

Hvis du deler vores vision, så lad os hjælpe hinanden med at skabe meningsfulde samtaler og gøre verden en smule bedre hver dag.