Det her er min historie…
Home > all > Det her er min historie…
Lignende artikler
8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøetKan Vertellis spilles online?Det her er min historie…
Temaer
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 22/09/2021

Hvordan jeg forelskede mig i dagbogsskrivning og hvordan det hjalp mig til at opbygge et stærkere kendskab til mig selv og andre. 

Jeg er Bart, medstifter af Vertellis. 

Idag vil jeg gerne dele en personlig historie med dig. Er du med?

Efter jeg blev færdig med gymnasiet, tog jeg på universitet. Allerede det første år, fandt jeg ud af, at det slet ikke var den rigtige vej for mig. Så jeg droppede ud og besluttede at lægge universitetet fuldstændigt bag mig.

Alle sagde at jeg ikke ville have en fremtid uden en god uddannelse. Selvom jeg holdt fast ved min beslutning, gjorde det mig alligevel ret angst og usikker, at blive ved med at høre det fra så mange. Jeg måtte finde en måde at lærer, vokse og udvikle mig på, som ikke indebar at møde op på et universitet. Og jeg fandt det: at skrive dagbog.

Efter at have skrevet dagbog i over 15 år og inspireret millioner af mennesker over hele verden til at gøre det sammen… har jeg lært én afgørende ting: 

Vær ikke en perfektionist.

Du behøver ikke at skrive hver eneste dag, så længe du nyder det. Fokusér på oplevelsen i sig selv og hvordan det får dig til at føle, i stedet for at gøre det til en “to do”, der bare skal krydses af listen. Her er ét tip: spørg dig selv de følgende to spørgsmål, når du reflekterer over din dag: Hvad går godt? Hvad kunne gå bedre? 

Ved at bruge de her rammer, prioriterer du dine positive tanker. Og endnu bedre, du forhindrer bevidst negative tanker i at tage styringen, som tit er en almindelig fejl vi begår når vi skriver dagbog!

Hvad skete der ellers da jeg startede med at skrive dagbog? Mit forhold til min familie blev bedre og jeg blev mere bevidst i mine relationer. Og en anden ting: Jeg føler mig lykkeligere og dagene flyver ikke bare afsted, som de plejede at gøre. Jeg er mere tilstedeværende og i kontrol. Åh, og jeg sover meget bedre!

En anden grund til, at skrive dagbog har fungeret så godt for mig, er at det hjælper mig til at bruge mindre tid online på skærmen. Det er bare mig, min kuglepen og min dagbog. God gammeldags offline tid. Så enkelt! 

Jeg ser flere og flere mennesker omkring mig, der er kommet ind i vanen med at skrive dagbog. Flere og flere mennesker har et ønske om at reflektere (offline). Helt ærligt, så gør det mig simpelthen super glad at se mennesker kigge indad og bevidst beslutte sig for at få det bedste ud af deres dag og liv. 

Lad os spole tiden frem til idag

Fordi jeg gerne vil dele min kærlighed til dagbogsskrivning med hele verden, har jeg samlet et skønt team og sammen har vi skabt dagbogen “Vertellis Chapters”. Den her dagbog, er fyldt med guidende refleksionsspørgsmål, smukke citater og ordsprog, inspirerende historier og opgaver der lærer dig nogle af livets vigtigste lektioner. Det cool ved Vertellis Chapters er at hvert eneste kapitel - der er 13 i alt - har et unikt tema. Her er et par eksempler: “overbevisninger & selvbillede”, “positivitet”, “komfortzone”, “påvirk din lykke”, “forholdet til dig selv & andre” og “slip det & voks”. 

Grundlaget for bogen er baseret på stoicisme, buddhisme, positiv psykologi og masser af selvhjælpsbøger. Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om det HER.

Ikke dårligt for en fyr der droppede ud af universitetet ;)

Jeg håber min historie, også vil inspirere dig til at starte med at skrive dagbog! Jeg vil ihvertfald fortsætte med at gøre det i mange år fremad.

Jeg kan ikke komme i tanke om bedre gave. Investér i dig selv og oplev en transformering i dine relationer, mentale velbefindende og en forøget følelse af samhørighed og forbindelse til verden omkring dig. Mit råd: gør det! 


Med alt det der sker i verden… en lille pause, noget jeg-tid og positivitet kan gøre hele forskellen i at holde dit sind glad og sundt! 

Det ville være skønt hvis du vil dele din oplevelse omkring Chapters (eller dagbogsskrivning generelt) med mig på bart@vertellis.nl. Håber at høre fra dig! 

Al kærlighed herfra, 

Bart
Vertellis Holidayudgaven
Vertellis Holidayudgaven
148,00 160,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 99 reviews
    81%
    (80)
    10%
    (10)
    6%
    (6)
    0%
    (0)
    3%
    (3)
    A
    Annika Jørgensen Reinert
    Genialt

    Vi har stor glæde af samtalerne med disse produkter, endda vores autistiske datter elsker det👏👏❤️

    Kære Annika, tak fordi du delte den erfaring med os! Jeg har selv en nevø der er autist, og kan derfor godt sætte mig ind i jeres ønske for at forstå jeres datter, og den udfordring hun også må have mht. at udtrykke sig.
    Jeg vil dele din søde kommentar med resten af Teamet, fordi den er noget helt særligt! Tak for det Annika. Jeg håber dig og din familie kan have fortsat gavn af spørgsmålene. KH fra os!

    G
    Grace Nelie Hye Macura
    Super familiespil

    Dejligt reflekterende spil, der også får de yngste til at alle ord på følelser og handlinger.

    Kære Grace!
    Jeg ville bare lige sende en kærlig hilsen din vej fra mig (Kezia) og resten af Vertellis Teamet, for at sige tak for din søde kommentar til spillet. Vi glæder os virkelig over at du og din familie har hygget jer med det! Men mest af alt glæder det os, at det har åbnet vejen for at børnene også deler deres tanker og følelser.
    Vi lever i teknologiens verden, så det kræver en stadig indsats at holde den åbne kommunikation ved lige, hvor er det dejligt at forælder/forældre som dig/jer tager den udfordring op.
    Stort kram fra os til jer!

    D
    Dorthe Redder
    Bestemt tilfreds

    Hyggeligt og tankevækkende

    Kære Dorthe, tak for din kommentar! Vi glæder os over at du og dine nærmeste har hygget jer med det. Håber der bliver mange flere muligheder i fremtiden for at få hyggen samt tankerne vakt med spillet ;) Kram fra os til dig.