Det her er min historie…
Home > all > Det her er min historie…
Lignende artikler
Underhold dine børn med disse 6 tips!4 spørgsmål til et sundere og stærkere forhold4 spørgsmål til et lykkeligere liv
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 22/09/2021

Hvordan jeg forelskede mig i dagbogsskrivning og hvordan det hjalp mig til at opbygge et stærkere kendskab til mig selv og andre. 

Jeg er Bart, medstifter af Vertellis. 

Idag vil jeg gerne dele en personlig historie med dig. Er du med?

Efter jeg blev færdig med gymnasiet, tog jeg på universitet. Allerede det første år, fandt jeg ud af, at det slet ikke var den rigtige vej for mig. Så jeg droppede ud og besluttede at lægge universitetet fuldstændigt bag mig.

Alle sagde at jeg ikke ville have en fremtid uden en god uddannelse. Selvom jeg holdt fast ved min beslutning, gjorde det mig alligevel ret angst og usikker, at blive ved med at høre det fra så mange. Jeg måtte finde en måde at lærer, vokse og udvikle mig på, som ikke indebar at møde op på et universitet. Og jeg fandt det: at skrive dagbog.

Efter at have skrevet dagbog i over 15 år og inspireret millioner af mennesker over hele verden til at gøre det sammen… har jeg lært én afgørende ting: 

Vær ikke en perfektionist.

Du behøver ikke at skrive hver eneste dag, så længe du nyder det. Fokusér på oplevelsen i sig selv og hvordan det får dig til at føle, i stedet for at gøre det til en “to do”, der bare skal krydses af listen. Her er ét tip: spørg dig selv de følgende to spørgsmål, når du reflekterer over din dag: Hvad går godt? Hvad kunne gå bedre? 

Ved at bruge de her rammer, prioriterer du dine positive tanker. Og endnu bedre, du forhindrer bevidst negative tanker i at tage styringen, som tit er en almindelig fejl vi begår når vi skriver dagbog!

Hvad skete der ellers da jeg startede med at skrive dagbog? Mit forhold til min familie blev bedre og jeg blev mere bevidst i mine relationer. Og en anden ting: Jeg føler mig lykkeligere og dagene flyver ikke bare afsted, som de plejede at gøre. Jeg er mere tilstedeværende og i kontrol. Åh, og jeg sover meget bedre!

En anden grund til, at skrive dagbog har fungeret så godt for mig, er at det hjælper mig til at bruge mindre tid online på skærmen. Det er bare mig, min kuglepen og min dagbog. God gammeldags offline tid. Så enkelt! 

Jeg ser flere og flere mennesker omkring mig, der er kommet ind i vanen med at skrive dagbog. Flere og flere mennesker har et ønske om at reflektere (offline). Helt ærligt, så gør det mig simpelthen super glad at se mennesker kigge indad og bevidst beslutte sig for at få det bedste ud af deres dag og liv. 

Lad os spole tiden frem til idag

Fordi jeg gerne vil dele min kærlighed til dagbogsskrivning med hele verden, har jeg samlet et skønt team og sammen har vi skabt dagbogen “Vertellis Chapters”. Den her dagbog, er fyldt med guidende refleksionsspørgsmål, smukke citater og ordsprog, inspirerende historier og opgaver der lærer dig nogle af livets vigtigste lektioner. Det cool ved Vertellis Chapters er at hvert eneste kapitel - der er 13 i alt - har et unikt tema. Her er et par eksempler: “overbevisninger & selvbillede”, “positivitet”, “komfortzone”, “påvirk din lykke”, “forholdet til dig selv & andre” og “slip det & voks”. 

Grundlaget for bogen er baseret på stoicisme, buddhisme, positiv psykologi og masser af selvhjælpsbøger. Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om det HER.

Ikke dårligt for en fyr der droppede ud af universitetet ;)

Jeg håber min historie, også vil inspirere dig til at starte med at skrive dagbog! Jeg vil ihvertfald fortsætte med at gøre det i mange år fremad.

Jeg kan ikke komme i tanke om bedre gave. Investér i dig selv og oplev en transformering i dine relationer, mentale velbefindende og en forøget følelse af samhørighed og forbindelse til verden omkring dig. Mit råd: gør det! 


Med alt det der sker i verden… en lille pause, noget jeg-tid og positivitet kan gøre hele forskellen i at holde dit sind glad og sundt! 

Det ville være skønt hvis du vil dele din oplevelse omkring Chapters (eller dagbogsskrivning generelt) med mig på bart@vertellis.nl. Håber at høre fra dig! 

Al kærlighed herfra, 

Bart
Vertellis Holidayudgaven - 46 meningsfulde spørgsmål der skaber dybe samtaler
Vertellis Holidayudgaven - 46 meningsfulde spørgsmål der skaber dybe samtaler
197,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 118 reviews
    83%
    (98)
    8%
    (10)
    5%
    (6)
    1%
    (1)
    3%
    (3)
    J
    Janni Sørup Naursgaard
    Åbnede op for gode snakke nytårsaften

    Vi prøvede spillet (hollyday versionen) første gang nytårsaften, sammen med nogle gode venner. Der blev sat ord på nogle ting vi ikke nok ellers ville have talt om - hverken med kæresten eller vennerne - så det fik på en god måde sat året lidt i perspektiv for os alle.

    D
    Dorthe Cramer
    Vertellis Holidayudgaven 👌

    Super hyggelig aften med mine store unger. Nærværende, eftertænksomme og rørende tilkendegivelser. Fedt med noget anderledes og meningsfyldt samvær ❤️

    L
    Lene Rasmussen
    Nærværende spil

    Jeg forærede min mand spillet i gave. Han fik spillet under en middag på en restaurant og under middagen tog vi spillet i brug og havde med de spændende spørgsmål en god aften, hvor samtalen var i højsædet. Det giver også anledning til at tænke tilbage og rent faktisk få styrket sin taknemmelighed når man bliver opmærksom på alt det der er sket.