Det her er min historie…
Home > all > Det her er min historie…
Relaterede artikler
3 spørgsmål, der får dig til at reflektere mere over dit livSådan undgår du "stressfælden"4 råd til bedre søvn
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
bart kloosterhuis - 22/09/2021

Hvordan jeg forelskede mig i dagbogsskrivning og hvordan det hjalp mig til at opbygge et stærkere kendskab til mig selv og andre. 

Jeg er Bart, medstifter af Vertellis. 

Idag vil jeg gerne dele en personlig historie med dig. Er du med?

Efter jeg blev færdig med gymnasiet, tog jeg på universitet. Allerede det første år, fandt jeg ud af, at det slet ikke var den rigtige vej for mig. Så jeg droppede ud og besluttede at lægge universitetet fuldstændigt bag mig.

Alle sagde at jeg ikke ville have en fremtid uden en god uddannelse. Selvom jeg holdt fast ved min beslutning, gjorde det mig alligevel ret angst og usikker, at blive ved med at høre det fra så mange. Jeg måtte finde en måde at lærer, vokse og udvikle mig på, som ikke indebar at møde op på et universitet. Og jeg fandt det: at skrive dagbog.

Efter at have skrevet dagbog i over 15 år og inspireret millioner af mennesker over hele verden til at gøre det sammen… har jeg lært én afgørende ting: 

Vær ikke en perfektionist.

Du behøver ikke at skrive hver eneste dag, så længe du nyder det. Fokusér på oplevelsen i sig selv og hvordan det får dig til at føle, i stedet for at gøre det til en “to do”, der bare skal krydses af listen. Her er ét tip: spørg dig selv de følgende to spørgsmål, når du reflekterer over din dag: Hvad går godt? Hvad kunne gå bedre? 

Ved at bruge de her rammer, prioriterer du dine positive tanker. Og endnu bedre, du forhindrer bevidst negative tanker i at tage styringen, som tit er en almindelig fejl vi begår når vi skriver dagbog!

Hvad skete der ellers da jeg startede med at skrive dagbog? Mit forhold til min familie blev bedre og jeg blev mere bevidst i mine relationer. Og en anden ting: Jeg føler mig lykkeligere og dagene flyver ikke bare afsted, som de plejede at gøre. Jeg er mere tilstedeværende og i kontrol. Åh, og jeg sover meget bedre!

En anden grund til, at skrive dagbog har fungeret så godt for mig, er at det hjælper mig til at bruge mindre tid online på skærmen. Det er bare mig, min kuglepen og min dagbog. God gammeldags offline tid. Så enkelt! 

Jeg ser flere og flere mennesker omkring mig, der er kommet ind i vanen med at skrive dagbog. Flere og flere mennesker har et ønske om at reflektere (offline). Helt ærligt, så gør det mig simpelthen super glad at se mennesker kigge indad og bevidst beslutte sig for at få det bedste ud af deres dag og liv. 

Lad os spole tiden frem til idag

Fordi jeg gerne vil dele min kærlighed til dagbogsskrivning med hele verden, har jeg samlet et skønt team og sammen har vi skabt dagbogen “Vertellis Chapters”. Den her dagbog, er fyldt med guidende refleksionsspørgsmål, smukke citater og ordsprog, inspirerende historier og opgaver der lærer dig nogle af livets vigtigste lektioner. Det cool ved Vertellis Chapters er at hvert eneste kapitel - der er 13 i alt - har et unikt tema. Her er et par eksempler: “overbevisninger & selvbillede”, “positivitet”, “komfortzone”, “påvirk din lykke”, “forholdet til dig selv & andre” og “slip det & voks”. 

Grundlaget for bogen er baseret på stoicisme, buddhisme, positiv psykologi og masser af selvhjælpsbøger. Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om det HER.

Ikke dårligt for en fyr der droppede ud af universitetet ;)

Jeg håber min historie, også vil inspirere dig til at starte med at skrive dagbog! Jeg vil ihvertfald fortsætte med at gøre det i mange år fremad.

Jeg kan ikke komme i tanke om bedre gave. Investér i dig selv og oplev en transformering i dine relationer, mentale velbefindende og en forøget følelse af samhørighed og forbindelse til verden omkring dig. Mit råd: gør det! 


Med alt det der sker i verden… en lille pause, noget jeg-tid og positivitet kan gøre hele forskellen i at holde dit sind glad og sundt! 

Det ville være skønt hvis du vil dele din oplevelse omkring Chapters (eller dagbogsskrivning generelt) med mig på bart@vertellis.nl. Håber at høre fra dig! 

Al kærlighed herfra, 

Bart
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
270,00 300,00

NU ENDELIG TILGÆNGELIG PÅ DANSK

Vertellis Chapters er blevet den mest populære taknemmelighedsdagbog i Holland!

Vi har tit for travlt med jonglere rundt i hverdagens gøremål og private aftaler, og vi tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere. 

Med Chapters kan du ændre på dette! Denne "personlige coach" i form af en bog hjælper dig til at være mere tilstede og positiv.

De inspirerende spørgsmål i dagbogen hjælper dig med at fokusere på de vigtige ting. Et selvreflekterende og offline redskab til at få mere ud af dagene, reducere stress og stimulere personlig udvikling.

 • Stop op og reflekter
 • Vær taknemmelig ...
 • ... og bliv en endnu bedre version af dig selv!
     View product

     Customer Reviews

     Based on 30 reviews
     83%
     (25)
     17%
     (5)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     N
     Nina S.
     Er blevet afhængig!

     Fantastisk godt værktøj til at få sat ord på mine problemer og få nye selvindsigter. Jeg føler, at jeg kommer videre med mit liv, når jeg skriver. Og er lige ved at være følelser med den første bog, skal absolut have en ny!

     K
     Katja Ipsen

     Vertellis Chapters - Dagbog om taknemmelighed

     H
     Helena Olesen
     Vertellis Chapters

     Jeg bestilte bogen og hørte derefter ikke mere. Jeg skrev ind for at høre, hvordan det kunne være, at jeg ikke havde modtaget min ordre. Her fik jeg hurtigt besked om, at der netop ikke var flere på lager. Jeg ventede i nogle uger, men pludselig var den kommet med posten. Den er lige som jeg havde regnet med - og kundeservice er i top!