The Story of Us
Home > all > The Story of Us
Relaterede artikler
4 spørgsmål til et lykkeligere liv8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøetKan Vertellis spilles online?
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
Anique Bleumink - 30/09/2019

Vi havde aldrig troet, at en samtale om personlig udvikling, over en middag, ville være starten på en rejse rundt om jorden! Men det er præcis sådan, det hele startede: Et par venner, der tilfældigvis befandt sig samme sted på samme tidspunkt. De mødtes, og begyndte at dele oplevelser, erfaringer, idéer og planer for fremtiden.

I denne blogpost vil vi dele vores historie, de vigtige øjeblikke, erfaringerne vi har gjort os, og de inspirerende stunder vi har haft sammen, takket være Jer - vores fantastiske Vertellis fans!

Dette er Vertellis og "The Story of Us"

“Du burde møde min ven Bart!”

Det var året 2016, hvor en introduktion gennem en fælles ven på Bali førte til, at Lars, Bart og Liz brugte en hel uge sammen, og besluttede at den kommende måned skulle bruges på at brainstorme idéer og lade fantasien få frit løb. Det betød altså også, at sund kost og regelmæssig motion skulle implementeres i dagligdagen. Derudover brugte teamet redskaber, der har til formål at gøre én til den bedste version af sig selv...

 

“Vi har lavet en stak håndskrevne kort om til et spil til jul og nytår!!”

Det var netop dét Bart og Liz gav deres familier i julegave, og det var en kæmpe succes. I samarbejde med Lars, besluttede de at lave en crowdfunding kampagne, for at gøre dette til et fysisk produkt, der kunne glæde en masse andre familier i Holland. De startede i September 2016, med familie og venner hyret ind som støtte, hvor målet var 500 forudbestillinger for at sætte gang i produktionen. Tre måneder senere udkom den første Holiday-udgave af spillet, som solgte 25.000 eksemplarer inden jul i Holland!

“Dette er et perfekt spil til Thanksgiving!”

Og det var sådan, at Lars, Bart og Liz mødte Willem. Der var øjeblikkelig kemi, de kom godt ud af det sammen og blev hurtigt så gode venner, at sidst i september måned 2017 udkom den engelske udgave af Holiday-spillet i USA. Tyskland, Danmark og Sverige fulgte også med ved udgangen af samme år. Derudover blev Parforhold-spillet og Familie-spillet også introduceret i Holland i slutningen af samme år. Det vigtigste teamet lærte dét år? Tænk stort! Når du tænker stort, er du i stand til at skabe fantastiske ting!

Når du arbejder blandt fantastiske mennesker, skaber du selv fantastiske ting!

At have Holiday-spillet, Parforhold-spillet og Familie-spillet udgivet i fem lande på fem sprog, betød at teamet begyndte at vokse. En fælles interesse for personlig udvikling, fællesskab og ærlig kommunikation var dét, der bandt os sammen og gjorde, at vores team fungerede så godt helt fra starten af. At have friheden til at arbejde rundt omkring i verden, udvide sine færdigheder og erfaringer, eksperimentere og skabe sin egen hverdag, er dét der gør os glade. Vi er meget taknemmelige for at have mødt hinanden, og for at kunne skabe så mange fantastiske ting sammen!

“Hvad gik godt i dag? Hvad kunne være gået bedre? Hvad motiverer os?”

Disse var bare nogle af de selvreflekterende og mindfulness spørgsmål, vi spurgte os selv om, alt imens vi knoklede på. Og sådan blev Vertellis Chapters til: Ud fra vores egne vaner og daglige rutiner, som vi på naturlig vis udviklede i vores team. Chapters blev udgivet i Holland i 2017, og i løbet af 2018 var den tilgængelig i fem lande på fem sprog. Senere dét år blev Holiday-spillet og Parforhold-spillet tilgængeligt i tre andre lande: England, Frankrig og Spanien. Vores mission var at inspirere en million mennesker med vores produkter verden over, og det mål blev realiseret ved udgangen af 2018!

“Overrask nogle!”

Og dét gjorde vi… Oversættelserne fra Hollandsk til seks andre sprog, er ikke altid gået så nemt. De forskellige nuancer af ordene på de enkelte sprog gjorde, at hele den engelske udgave af kortspillet, havde et spørgsmål, der lød: “Hvem ville du gerne brænde?”, i stedet for “Hvem vil du gerne overraske?”. Ups!

Oversættelse har ikke været den eneste forhindring, vi har kæmpet med og lært af. Inventar, kvalitet, levering, men også naturkatastrofer som de tre orkaner i 2017 i USA - Harvey, Irma og Maria - betød, at vores team arbejdede i døgndrift, for at få det hele til at fungere for vores kunder og Vertellis fællesskabet. Og det gjorde vi. En stort tak til dig og til vores team, for al kærligheden og støtten I har givet os!

“Lær vores børn om mindfulness!”

Idéen til at udgive denne dagbog for børn opstod ud fra, ifølge os, det skæve fokus i folkeskolerne, der primært ligger på at øge viden (og bestå en masse test). Vi mener ikke, der bliver brugt nok tid på personlig- og følelsesmæssig udvikling. I 2018 startede vi derfor en crowdfunding kampagne i Holland, for at udvikle Vertellis KIDS, hvilket var en kæmpe succes. Ud fra den positive indflydelse som Vertellis KIDS havde på forældre og børn i Holland, besluttede vi, at bogen skulle ud til flere lande! Tidligere i år afholdte vi flere crowdfunding kampagner i USA og Tyskland med dét mål at nå 500 forudbestillinger, for at sætte gang i produktionen. Det mål nåede vi, og vores drøm om at hjælpe børn og forældre komme hinanden tættere ved, ved at øge positiviteten, selvtilliden og de følelsesmæssige kompetencer hos vores børn, blev til virkelighed.

De bedste hilsner,

Team Vertellis

Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
270,00 300,00

NU ENDELIG TILGÆNGELIG PÅ DANSK

Vertellis Chapters er blevet den mest populære taknemmelighedsdagbog i Holland!

Vi har tit for travlt med jonglere rundt i hverdagens gøremål og private aftaler, og vi tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere. 

Med Chapters kan du ændre på dette! Denne "personlige coach" i form af en bog hjælper dig til at være mere tilstede og positiv.

De inspirerende spørgsmål i dagbogen hjælper dig med at fokusere på de vigtige ting. Et selvreflekterende og offline redskab til at få mere ud af dagene, reducere stress og stimulere personlig udvikling.

 • Stop op og reflekter
 • Vær taknemmelig ...
 • ... og bliv en endnu bedre version af dig selv!
     View product

     Customer Reviews

     Based on 30 reviews
     83%
     (25)
     17%
     (5)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     N
     Nina S.
     Er blevet afhængig!

     Fantastisk godt værktøj til at få sat ord på mine problemer og få nye selvindsigter. Jeg føler, at jeg kommer videre med mit liv, når jeg skriver. Og er lige ved at være følelser med den første bog, skal absolut have en ny!

     K
     Katja Ipsen

     Vertellis Chapters - Dagbog om taknemmelighed

     H
     Helena Olesen
     Vertellis Chapters

     Jeg bestilte bogen og hørte derefter ikke mere. Jeg skrev ind for at høre, hvordan det kunne være, at jeg ikke havde modtaget min ordre. Her fik jeg hurtigt besked om, at der netop ikke var flere på lager. Jeg ventede i nogle uger, men pludselig var den kommet med posten. Den er lige som jeg havde regnet med - og kundeservice er i top!