The Story of Us
Home > all > The Story of Us
Lignende artikler
Lav nytårsforsætter, der holder!6 tips til at praktisere ukompliceret mindfulnessInvester i dine relationer henover julen
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
Anique Bleumink - 30/09/2019

Vi havde aldrig troet, at en samtale om personlig udvikling, over en middag, ville være starten på en rejse rundt om jorden! Men det er præcis sådan, det hele startede: Et par venner, der tilfældigvis befandt sig samme sted på samme tidspunkt. De mødtes, og begyndte at dele oplevelser, erfaringer, idéer og planer for fremtiden.

I denne blogpost vil vi dele vores historie, de vigtige øjeblikke, erfaringerne vi har gjort os, og de inspirerende stunder vi har haft sammen, takket være Jer - vores fantastiske Vertellis fans!

Dette er Vertellis og "The Story of Us"

“Du burde møde min ven Bart!”

Det var året 2016, hvor en introduktion gennem en fælles ven på Bali førte til, at Lars, Bart og Liz brugte en hel uge sammen, og besluttede at den kommende måned skulle bruges på at brainstorme idéer og lade fantasien få frit løb. Det betød altså også, at sund kost og regelmæssig motion skulle implementeres i dagligdagen. Derudover brugte teamet redskaber, der har til formål at gøre én til den bedste version af sig selv...

 

“Vi har lavet en stak håndskrevne kort om til et spil til jul og nytår!!”

Det var netop dét Bart og Liz gav deres familier i julegave, og det var en kæmpe succes. I samarbejde med Lars, besluttede de at lave en crowdfunding kampagne, for at gøre dette til et fysisk produkt, der kunne glæde en masse andre familier i Holland. De startede i September 2016, med familie og venner hyret ind som støtte, hvor målet var 500 forudbestillinger for at sætte gang i produktionen. Tre måneder senere udkom den første Holiday-udgave af spillet, som solgte 25.000 eksemplarer inden jul i Holland!

“Dette er et perfekt spil til Thanksgiving!”

Og det var sådan, at Lars, Bart og Liz mødte Willem. Der var øjeblikkelig kemi, de kom godt ud af det sammen og blev hurtigt så gode venner, at sidst i september måned 2017 udkom den engelske udgave af Holiday-spillet i USA. Tyskland, Danmark og Sverige fulgte også med ved udgangen af samme år. Derudover blev Parforhold-spillet og Familie-spillet også introduceret i Holland i slutningen af samme år. Det vigtigste teamet lærte dét år? Tænk stort! Når du tænker stort, er du i stand til at skabe fantastiske ting!

Når du arbejder blandt fantastiske mennesker, skaber du selv fantastiske ting!

At have Holiday-spillet, Parforhold-spillet og Familie-spillet udgivet i fem lande på fem sprog, betød at teamet begyndte at vokse. En fælles interesse for personlig udvikling, fællesskab og ærlig kommunikation var dét, der bandt os sammen og gjorde, at vores team fungerede så godt helt fra starten af. At have friheden til at arbejde rundt omkring i verden, udvide sine færdigheder og erfaringer, eksperimentere og skabe sin egen hverdag, er dét der gør os glade. Vi er meget taknemmelige for at have mødt hinanden, og for at kunne skabe så mange fantastiske ting sammen!

“Hvad gik godt i dag? Hvad kunne være gået bedre? Hvad motiverer os?”

Disse var bare nogle af de selvreflekterende og mindfulness spørgsmål, vi spurgte os selv om, alt imens vi knoklede på. Og sådan blev Vertellis Chapters til: Ud fra vores egne vaner og daglige rutiner, som vi på naturlig vis udviklede i vores team. Chapters blev udgivet i Holland i 2017, og i løbet af 2018 var den tilgængelig i fem lande på fem sprog. Senere dét år blev Holiday-spillet og Parforhold-spillet tilgængeligt i tre andre lande: England, Frankrig og Spanien. Vores mission var at inspirere en million mennesker med vores produkter verden over, og det mål blev realiseret ved udgangen af 2018!

“Overrask nogle!”

Og dét gjorde vi… Oversættelserne fra Hollandsk til seks andre sprog, er ikke altid gået så nemt. De forskellige nuancer af ordene på de enkelte sprog gjorde, at hele den engelske udgave af kortspillet, havde et spørgsmål, der lød: “Hvem ville du gerne brænde?”, i stedet for “Hvem vil du gerne overraske?”. Ups!

Oversættelse har ikke været den eneste forhindring, vi har kæmpet med og lært af. Inventar, kvalitet, levering, men også naturkatastrofer som de tre orkaner i 2017 i USA - Harvey, Irma og Maria - betød, at vores team arbejdede i døgndrift, for at få det hele til at fungere for vores kunder og Vertellis fællesskabet. Og det gjorde vi. En stort tak til dig og til vores team, for al kærligheden og støtten I har givet os!

“Lær vores børn om mindfulness!”

Idéen til at udgive denne dagbog for børn opstod ud fra, ifølge os, det skæve fokus i folkeskolerne, der primært ligger på at øge viden (og bestå en masse test). Vi mener ikke, der bliver brugt nok tid på personlig- og følelsesmæssig udvikling. I 2018 startede vi derfor en crowdfunding kampagne i Holland, for at udvikle Vertellis KIDS, hvilket var en kæmpe succes. Ud fra den positive indflydelse som Vertellis KIDS havde på forældre og børn i Holland, besluttede vi, at bogen skulle ud til flere lande! Tidligere i år afholdte vi flere crowdfunding kampagner i USA og Tyskland med dét mål at nå 500 forudbestillinger, for at sætte gang i produktionen. Det mål nåede vi, og vores drøm om at hjælpe børn og forældre komme hinanden tættere ved, ved at øge positiviteten, selvtilliden og de følelsesmæssige kompetencer hos vores børn, blev til virkelighed.

De bedste hilsner,

Team Vertellis

Vertellis Holidayudgaven - 46 meningsfulde spørgsmål der skaber dybe samtaler
Vertellis Holidayudgaven - 46 meningsfulde spørgsmål der skaber dybe samtaler
197,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 118 reviews
    83%
    (98)
    8%
    (10)
    5%
    (6)
    1%
    (1)
    3%
    (3)
    J
    Janni Sørup Naursgaard
    Åbnede op for gode snakke nytårsaften

    Vi prøvede spillet (hollyday versionen) første gang nytårsaften, sammen med nogle gode venner. Der blev sat ord på nogle ting vi ikke nok ellers ville have talt om - hverken med kæresten eller vennerne - så det fik på en god måde sat året lidt i perspektiv for os alle.

    D
    Dorthe Cramer
    Vertellis Holidayudgaven 👌

    Super hyggelig aften med mine store unger. Nærværende, eftertænksomme og rørende tilkendegivelser. Fedt med noget anderledes og meningsfyldt samvær ❤️

    L
    Lene Rasmussen
    Nærværende spil

    Jeg forærede min mand spillet i gave. Han fik spillet under en middag på en restaurant og under middagen tog vi spillet i brug og havde med de spændende spørgsmål en god aften, hvor samtalen var i højsædet. Det giver også anledning til at tænke tilbage og rent faktisk få styrket sin taknemmelighed når man bliver opmærksom på alt det der er sket.