Shopping Cart

Underhold dine børn med disse 6 tips!

bart kloosterhuis

Er du også bundet til hjemmet i øjeblikket? Underhold dine børn med disse 6 tips!

“Moooor, nu gør hun det igen!”. Det var samme historie hvert år. Efter et par dage derhjemme, begynder min søster og jeg altid at skændes. Og nu når vi allesammen er tvunget til at være meget hjemme, gæt hvad der så sker… Udover Corona krisen, skal vi også forholde os til søskende konflikter. Super! Heldigvis har vi samlet 6 sjove (og underholdende) tips til at gøre denne tid lidt nemmere og endda lærerig!

Den absolutte vinder: “Vi enes-blusen”

En klog mor tænkte engang “pyt med det, bare gør det!”. Hun hentede en saks, klippede åbningen af en t-shirt lidt større, og trak den over hovedet på sine to støjende børn. Jeg er ikke sikker på, at dette er udviklingsmæssig lærerigt, men vi syntes, det var en rigtig sjov ide.

 


Nummer 2: Bingo!

Pak nogle små gaver ind, for eksempel slik eller legetøj og dén, der først har sin plade fuld med “blå biler”, “hunde, der bliver luftet” eller “postbuddet” vinder! De vil have travlt med at kigge ud af vinduet i mindst en halv time.

Nummer 3: Tablets, telefoner og (spille)apps

Dette virker perfekt til at holde børnene i ro i flere timer. Dog bliver tid offline og mere kvalitetstid med hinanden mere og mere vigtigt i denne digitale verden. Vi vil ikke komme nærmere ind på de sundhedsmæssige bivirkninger ved for eksempel stråling, men ud fra mere og mere videnskabelig forskning ser vi, at det ikke er særlig godt for vores yngste medlemmer af familien. Tip nummer 4 handler om gode alternativer til skærmtid!

Nummer 4: Et spørgsmålsspil

Et simpelt spørgsmålsspil er altid godt! Især når både forældrene og børnene lærer af det. Der findes mange alternativer til spørgsmålsspil, men vi anbefaler Vertellis Familieudgaven. Det er perfekt, til når man netop er tvunget til at være meget hjemme i en længere periode. Spillet blev udviklet gennem idéer fra entusiastiske Vertellis fans. Ved hjælp af sjove og meningsfulde spørgsmål omhandlende dig selv og din familie får I mulighed for at lære ting om hinanden, I måske ikke havde tænkt over at spørge ind til. Ud over at være ekstremt underholdende, skaber spørgsmålene dybde i jeres samtaler og bidrager til åben og ærlig kommunikation i din familie 😊

Vi har samlet 5 populære spørgsmål fra Familieudgaven til dig her:

  1. Hvilken vane eller tradition som din familie har, kan du godt lide?
  2. Hvordan klarer du modgang i livet? Giv et eksempel. 
  3. Hvis du havde hele verdens opmærksomhed i 15 sekunder, hvad ville du gøre eller sige?
  4. Når det kommer til at opfostre børn, hvad synes du så er mest sjovt eller udfordrende? 
  5. Er der noget, som du tænker meget over, bekymrer dig om, eller som du synes er spændende?

  Skriv spørgsmålene ned på et stykke papir og fordel dem ud i familien. Jeg kan sige med næsten sikkerhed, at du kommer til at få nogle rigtig sjove og meningsfulde samtaler med dine børn!

  Er du blevet mere nysgerrig på spillet? Klik her for at lære mere!

  Nummer 5: Huslige pligter

  Hvem siger, at man ikke kan være produktiv samtidig med, at børnene er underholdt? Få dem til at hjælpe med ting i køkkenet. Selv mindre børn kan skære grøntsagsstænger. Så længe, at du holder deres hænder og egentlig mest skærer dem selv. Du kan også få dem til at deltage i dit online zumba eller pilates træningshold. På den måde får du også inkorporeret til træning ind i dagen!

  Nummer 6: Lydbøger

  Har I fået nok af at tegne med kridt ude på fortovet, bygge fort eller lege med lego? Tag et headset frem og find en god lydbog! Lav jer et glas lemonade, og før I ved af det, har I drømt jer langt væk i en god historie på sofaen.

   

  God fornøjelse, 

  Bart


  I18n Error: Missing interpolation value "antal" for "{{ antal }} kommentarer"


  Læg en kommentar

  Venligst vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.

  Tak for besøget!

  Vi sætter stor pris på din interesse i Vertellis. Vi håber, at du føler dig inspireret og motiveret til at skabe en dybere connection og et stærkere bånd til dem du holder af.

  Hvis du deler vores vision, så lad os hjælpe hinanden med at skabe meningsfulde samtaler og gøre verden en smule bedre hver dag.