Mors Dag gaveidéer!
Home > all > Mors Dag gaveidéer!
Relaterede artikler
Det her er min historie…Kan Vertellis spilles online?8 måder, hvorpå vi er bevidst om dig og om miljøet
Kategorier
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
Alexa x - 22/04/2020

10 betydningsfulde gaveidéer til Mors Dag, der vil hjælpe til at styrke jeres forhold

Hvad er planen for Mors Dag i år? Uanset om du fejrer dagen med hele den nærmeste familie eller bare din mor, hvorfor så ikke gøre dagen til det bedste minde for 2020?

I dette blogindlæg deler vi 10 meningsfulde Mors Dag gaveidéer, der vil styrke båndet mellem jer, og få din mor til at føle sig speciel, elsket og værdsat!

Læs videre for at få vores bedste gaveidéer, inklusiv vores Familieudgave; et sjovt spil, der kan spilles med hele familien.

Mors Dag. Husker du, da du var lille, og lavede gaver og forkælede din mor? For eksempel hjemmelavede kort og tegninger, digte, morgenmad på sengen. Det hele blev gjort med kærlighed, dedikation og mening.

Måske er det ikke muligt at besøge din mor i år, men det betyder ikke, at du ikke alligevel kan overraske hende. I dag deler vi idéer til, hvordan du kan blive inspireret og styrke dit forhold til din mor, uanset om det er med kort eller lang afstand mellem jer, eller om I er i samme rum (når denne krise er overstået). Lad os gøre denne Mors Dag til noget helt særligt!

10 betydningsfulde gaveidéer til Mors Dag, der vil hjælpe til at styrke jeres forhold

 1. Tag på en tur sammen
 2. Skriv et kærligt brev til din mor 
 3. Giv hende en hjemmelavet gave 
 4. Lav et photoshoot sammen
 5. Lav et fotoalbum med hendes yndlings billeder
 6. Giv en hjælpende hånd, lidt ekstra støtte, når hun har brug for det
 7. Tag på skovtur
 8. Lav hendes livret, sammen
 9. Bag en kage til hende, eller lav hendes yndlings dessert
 10. Arranger en spilleaften for hele familien (spil eksempelvis vores Familieudgave!)

Mange af disse idéer fungerer også overraskende godt online! At lave hendes livret? Find en opskrift på internettet, og start på samme tid med at lave mad, imens i Facetimer eller Skyper. På den måde er i stadig sammen om det! Det samme gælder for at tage på en tur sammen. Planlæg turen online: Hvor vil I hen? Hvilke steder vil I gerne besøge, og i hvor lang tid? Hvordan vil I komme derhen, og hvem skal med? Ved at planlægge lidt frem og drømme om disse planer, har I sammen noget at glæde jer til - selvom I ikke kan være sammen lige nu.

Du kan selvfølgelig også spille vores Vertellis Familieudgave online! I skal bare starte et videoopkald, trække et kort fra spillet og læse det. I skiftes herefter til at svarer på spørgsmålene. Så nemt kan det gøres! Mange har allerede sendt os billeder af, hvordan de spiller Vertellis online med venner og familie. Det er virkelig skønt at se alle de glade ansigter! Måske er dette spil lige det, I har brug for til Mors Dag? 

Hvorfor siger vi “tak” til mødre rundt omkring i verden?

Hos Vertellis mener vi, at mødre fortjener at blive fejret! At bringe et barn til verden er intet mindre end mirakuløst, og at opfostre børn er en af de mest givende, men også udfordrende oplevelser, man kan få. Livet får en helt ny mening for mødre, og de tilsidesætter ofte dem selv og egne behov for deres børns skyld. De tager sig af hele familien, planlægger og strukturerer hverdagen, løser konflikter og finder løsninger og sørger for trygge og kærlige rammer for deres børn.

At være mor er en livslang forpligtelse med ubetinget kærlighed og opbakning til sine børn. Blomster, smykker, parfume, chokolade… Alle disse er typiske gaver til Mors Dag - og selvfølgelig er det altid dejligt at modtage blomster eller et nyt smykke. Men, hvorfor ikke vise din mor, at hun er noget helt særligt og give hende en mindeværdig oplevelse, hun vil huske resten af livet? Giv hende noget betydningsfuldt, såsom tid sammen til at lære hinanden endnu bedre at kende, og have dybere samtaler sammen som man måske normalt ikke giver sig tid til.

💝Vores Vertellis Familieudgave giver jer mulighed for at styrke jeres forhold og skabe nye minder, som I vil huske og tænke tilbage på med et smil!

Hvad er den bedste gave, man kan give en person?

Vi mener, at det er tid sammen, hvor man er fuldt tilstede og giver hinanden oprigtig opmærksomhed. Vi lever i en verden, der er i konstant bevægelse. Vi kommunikerer via smartphones, tablets, digitale- og sociale medier og det kan ofte være overfladisk og måske ligegyldigt i sidste ende. Hvordan kan vi opbygge meningsfulde relationer, og styrke de allerede eksisterende relationer?

Tænk over det. Hvornår har du sidst haft god kvalitetstid med din mor? Hvordan havde I det begge to? Hvad var det bedste ved det?

Hvordan kan du styrke relationerne i din familie?

Vi er forbilleder for vores børn, og vi skal lære dem værdien ved meningsfulde samtaler, vigtigheden ved at være tilstede og ved at give hinanden tid og opmærksomhed - og dermed også glæden ved at skabe minder, der holder resten af livet.

Uanset om vi har udfordret vores forældre og gået mod deres vilje, er det vigtigt at huske på, at en mors kærlighed er ubetinget, og hun vil altid gøre sit bedste overfor sine børn.

Så hvad med at prøve Vertellis Familieudgaven med din mor og resten af den nære familie på Mors Dag? Med interessante og motiverende spørgsmål og sjove opgaver får I ærlige og oprigtige samtaler, og kan samtidig planlægge aktiviteter sammen for fremtiden. I vil lære mere om hinanden, og styrke relationerne mellem jer!

God fornøjelse, og hav en dejlig Mors Dag! 💖 

💝Og glem ikke: Mor er den bedste!

Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
Vertellis Chapters - Taknemmelighedsdagbog
270,00 300,00

NU ENDELIG TILGÆNGELIG PÅ DANSK

Vertellis Chapters er blevet den mest populære taknemmelighedsdagbog i Holland!

Vi har tit for travlt med jonglere rundt i hverdagens gøremål og private aftaler, og vi tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere. 

Med Chapters kan du ændre på dette! Denne "personlige coach" i form af en bog hjælper dig til at være mere tilstede og positiv.

De inspirerende spørgsmål i dagbogen hjælper dig med at fokusere på de vigtige ting. Et selvreflekterende og offline redskab til at få mere ud af dagene, reducere stress og stimulere personlig udvikling.

 • Stop op og reflekter
 • Vær taknemmelig ...
 • ... og bliv en endnu bedre version af dig selv!
     View product

     Customer Reviews

     Based on 30 reviews
     83%
     (25)
     17%
     (5)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     0%
     (0)
     N
     Nina S.
     Er blevet afhængig!

     Fantastisk godt værktøj til at få sat ord på mine problemer og få nye selvindsigter. Jeg føler, at jeg kommer videre med mit liv, når jeg skriver. Og er lige ved at være følelser med den første bog, skal absolut have en ny!

     K
     Katja Ipsen

     Vertellis Chapters - Dagbog om taknemmelighed

     H
     Helena Olesen
     Vertellis Chapters

     Jeg bestilte bogen og hørte derefter ikke mere. Jeg skrev ind for at høre, hvordan det kunne være, at jeg ikke havde modtaget min ordre. Her fik jeg hurtigt besked om, at der netop ikke var flere på lager. Jeg ventede i nogle uger, men pludselig var den kommet med posten. Den er lige som jeg havde regnet med - og kundeservice er i top!