Mors Dag gaveidéer!
Home > all > Mors Dag gaveidéer!
Lignende artikler
5 Spørgsmål til at få gang i samtalenStyrk dine relationer og bliv lykkeligere3 spørgsmål, der får dig til at reflektere mere over dit liv
Temaer
ArbejdslivsbalanceFamilie & VennerJulegaverKærlighed & RelationerPersonlig Udvikling
Alexa x - 22/04/2020

10 betydningsfulde gaveidéer til Mors Dag, der vil hjælpe til at styrke jeres forhold

Hvad er planen for Mors Dag i år? Uanset om du fejrer dagen med hele den nærmeste familie eller bare din mor, hvorfor så ikke gøre dagen til det bedste minde for 2020?

I dette blogindlæg deler vi 10 meningsfulde Mors Dag gaveidéer, der vil styrke båndet mellem jer, og få din mor til at føle sig speciel, elsket og værdsat!

Læs videre for at få vores bedste gaveidéer, inklusiv vores Familieudgave; et sjovt spil, der kan spilles med hele familien.

Mors Dag. Husker du, da du var lille, og lavede gaver og forkælede din mor? For eksempel hjemmelavede kort og tegninger, digte, morgenmad på sengen. Det hele blev gjort med kærlighed, dedikation og mening.

Måske er det ikke muligt at besøge din mor i år, men det betyder ikke, at du ikke alligevel kan overraske hende. I dag deler vi idéer til, hvordan du kan blive inspireret og styrke dit forhold til din mor, uanset om det er med kort eller lang afstand mellem jer, eller om I er i samme rum (når denne krise er overstået). Lad os gøre denne Mors Dag til noget helt særligt!

10 betydningsfulde gaveidéer til Mors Dag, der vil hjælpe til at styrke jeres forhold

 1. Tag på en tur sammen
 2. Skriv et kærligt brev til din mor 
 3. Giv hende en hjemmelavet gave 
 4. Lav et photoshoot sammen
 5. Lav et fotoalbum med hendes yndlings billeder
 6. Giv en hjælpende hånd, lidt ekstra støtte, når hun har brug for det
 7. Tag på skovtur
 8. Lav hendes livret, sammen
 9. Bag en kage til hende, eller lav hendes yndlings dessert
 10. Arranger en spilleaften for hele familien (spil eksempelvis vores Familieudgave!)

Mange af disse idéer fungerer også overraskende godt online! At lave hendes livret? Find en opskrift på internettet, og start på samme tid med at lave mad, imens i Facetimer eller Skyper. På den måde er i stadig sammen om det! Det samme gælder for at tage på en tur sammen. Planlæg turen online: Hvor vil I hen? Hvilke steder vil I gerne besøge, og i hvor lang tid? Hvordan vil I komme derhen, og hvem skal med? Ved at planlægge lidt frem og drømme om disse planer, har I sammen noget at glæde jer til - selvom I ikke kan være sammen lige nu.

Du kan selvfølgelig også spille vores Vertellis Familieudgave online! I skal bare starte et videoopkald, trække et kort fra spillet og læse det. I skiftes herefter til at svarer på spørgsmålene. Så nemt kan det gøres! Mange har allerede sendt os billeder af, hvordan de spiller Vertellis online med venner og familie. Det er virkelig skønt at se alle de glade ansigter! Måske er dette spil lige det, I har brug for til Mors Dag? 

Hvorfor siger vi “tak” til mødre rundt omkring i verden?

Hos Vertellis mener vi, at mødre fortjener at blive fejret! At bringe et barn til verden er intet mindre end mirakuløst, og at opfostre børn er en af de mest givende, men også udfordrende oplevelser, man kan få. Livet får en helt ny mening for mødre, og de tilsidesætter ofte dem selv og egne behov for deres børns skyld. De tager sig af hele familien, planlægger og strukturerer hverdagen, løser konflikter og finder løsninger og sørger for trygge og kærlige rammer for deres børn.

At være mor er en livslang forpligtelse med ubetinget kærlighed og opbakning til sine børn. Blomster, smykker, parfume, chokolade… Alle disse er typiske gaver til Mors Dag - og selvfølgelig er det altid dejligt at modtage blomster eller et nyt smykke. Men, hvorfor ikke vise din mor, at hun er noget helt særligt og give hende en mindeværdig oplevelse, hun vil huske resten af livet? Giv hende noget betydningsfuldt, såsom tid sammen til at lære hinanden endnu bedre at kende, og have dybere samtaler sammen som man måske normalt ikke giver sig tid til.

💝Vores Vertellis Familieudgave giver jer mulighed for at styrke jeres forhold og skabe nye minder, som I vil huske og tænke tilbage på med et smil!

Hvad er den bedste gave, man kan give en person?

Vi mener, at det er tid sammen, hvor man er fuldt tilstede og giver hinanden oprigtig opmærksomhed. Vi lever i en verden, der er i konstant bevægelse. Vi kommunikerer via smartphones, tablets, digitale- og sociale medier og det kan ofte være overfladisk og måske ligegyldigt i sidste ende. Hvordan kan vi opbygge meningsfulde relationer, og styrke de allerede eksisterende relationer?

Tænk over det. Hvornår har du sidst haft god kvalitetstid med din mor? Hvordan havde I det begge to? Hvad var det bedste ved det?

Hvordan kan du styrke relationerne i din familie?

Vi er forbilleder for vores børn, og vi skal lære dem værdien ved meningsfulde samtaler, vigtigheden ved at være tilstede og ved at give hinanden tid og opmærksomhed - og dermed også glæden ved at skabe minder, der holder resten af livet.

Uanset om vi har udfordret vores forældre og gået mod deres vilje, er det vigtigt at huske på, at en mors kærlighed er ubetinget, og hun vil altid gøre sit bedste overfor sine børn.

Så hvad med at prøve Vertellis Familieudgaven med din mor og resten af den nære familie på Mors Dag? Med interessante og motiverende spørgsmål og sjove opgaver får I ærlige og oprigtige samtaler, og kan samtidig planlægge aktiviteter sammen for fremtiden. I vil lære mere om hinanden, og styrke relationerne mellem jer!

God fornøjelse, og hav en dejlig Mors Dag! 💖 

💝Og glem ikke: Mor er den bedste!

Vertellis Holidayudgaven
Vertellis Holidayudgaven
148,00 160,00

Opnå samvær og tid offline henover jul og nytår takket være dette spørgsmålsspil!

Med Vertellis Holidayudgaven bliver oprigtig fællesskab, forståelse og opmærksomhed prioriteret højt denne jul og nytår!

Sammen reflekterer I over det foregående år, og deler jeres drømme og planer for næste år. Lær dine venner, familie og kollegaer bedre at kende.

 • Det bedste spil til jul og nytår
 • Det er allerede spillet af mere end to millioner mennesker verden over
 • Udsolgt længe før jul 5 år i træk
    Se produkt

    Customer Reviews

    Based on 99 reviews
    81%
    (80)
    10%
    (10)
    6%
    (6)
    0%
    (0)
    3%
    (3)
    A
    Annika Jørgensen Reinert
    Genialt

    Vi har stor glæde af samtalerne med disse produkter, endda vores autistiske datter elsker det👏👏❤️

    Kære Annika, tak fordi du delte den erfaring med os! Jeg har selv en nevø der er autist, og kan derfor godt sætte mig ind i jeres ønske for at forstå jeres datter, og den udfordring hun også må have mht. at udtrykke sig.
    Jeg vil dele din søde kommentar med resten af Teamet, fordi den er noget helt særligt! Tak for det Annika. Jeg håber dig og din familie kan have fortsat gavn af spørgsmålene. KH fra os!

    G
    Grace Nelie Hye Macura
    Super familiespil

    Dejligt reflekterende spil, der også får de yngste til at alle ord på følelser og handlinger.

    Kære Grace!
    Jeg ville bare lige sende en kærlig hilsen din vej fra mig (Kezia) og resten af Vertellis Teamet, for at sige tak for din søde kommentar til spillet. Vi glæder os virkelig over at du og din familie har hygget jer med det! Men mest af alt glæder det os, at det har åbnet vejen for at børnene også deler deres tanker og følelser.
    Vi lever i teknologiens verden, så det kræver en stadig indsats at holde den åbne kommunikation ved lige, hvor er det dejligt at forælder/forældre som dig/jer tager den udfordring op.
    Stort kram fra os til jer!

    D
    Dorthe Redder
    Bestemt tilfreds

    Hyggeligt og tankevækkende

    Kære Dorthe, tak for din kommentar! Vi glæder os over at du og dine nærmeste har hygget jer med det. Håber der bliver mange flere muligheder i fremtiden for at få hyggen samt tankerne vakt med spillet ;) Kram fra os til dig.